Projecció del documental EnFemme

Al les 7 de la tarda, el Cinema Catalunya acull la projecció del documental EnFemme, sobre cross-dressing. Tot seguit, tindrà lloc un col·loqui amb la directora Alba Barbé i les protagonistes Xesca Ferrer i Carme Parera.

Aquesta activitat s'emmarca dins de les accions que realitza l'Ajuntament de Terrassa per commemorar el 28 de Juny, Dia per l'Alliberament LGTB.

Preu de l'entrada: 2 €

Sinopsi

EnFemme, un petit refugi per a l'anonimat a la metròpolis de Barcelona, obre la porta al Secret: "m'agrada vestir de dona". A poc a poc descobrirà la fluïdesa del gènere en un món vertiginós que exigeix constantment posicionar-nos.

Amb el boom d'internet surt a la llum un col·lectiu de persones que comencen a pensar-se com a "cross-dressers". No els encaixava la imatge que deixà en herència "la travestí" en els moviments d'alliberament sexual durant el tardofranquisme o "la Transició".EnFemme revela el silenci d'una vivència que ja no es pot mantenir oculta però també la solidaritat i la importància del plaer a l'hora de construir la identitat.

Amb ell, ens convertim en testimonis del naixement d'una comunitat.