19 07 2024

Des de l'entrada en vigor de la nova estructura tarifària, un 25% del abonats domèstics estan situats al primer tram

El passat mes de gener, l'Ajuntament va modificar l'estructura de la tarifa de l'aiguaper fomentar l'estalvi i millorar l'accés a la tarifa social. A més, també s'hi introduïen canvis en un moment en què la gran escassetat d'aigua obliga a prendre mesures que promoguin l'estalvi.

Un cop transcorreguts els sis primers mesos des de la modificació tarifària, i analitzant per trams els 96.412 contractes que recull l'empresa pública TAIGUA, durant el segon trimestre de 2024 s'observa que en el primer tram, que va fins als 60 litres per persona i dia, i que correspon als requeriments bàsics d'aigua o «consum mínim vital», s'hi registren un 25% dels abonats domèstics, el que suposa un total de 24.108 abonats.

Seguir llegint

18 07 2024

Taigua substituirà 830 metres de canonada d'aigua potable al carrer Ample i a l'avinguda de Jaume I

Aquest mes Taigua ha iniciat una obra de substitució de 830 metres de canonada d'aigua potable al carrer Ample i a l'avinguda de Jaume I, acabant al carrer Prat de la Riba. Es tracta d'una canonada de 400 mil·límetres de diàmetre, que pertany a la xarxa principal d'abastament, i l'empresa municipal la substituirà per una de nova, seguint la línia de renovació i modernització del servei.

Seguir llegint

09 07 2024

L'Ajuntament inicia una campanya informativa amb el lema «No alimenteu els coloms»

L'Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa una campanya informativa amb el lema «No alimenteu els coloms» per sensibilitzar la ciutadania de les conseqüències de la sobrepoblació d'aquestes aus urbanes, que s'han convertit en una plaga. Els coloms són les aus que millor s'han adaptat a l'entorn urbà, ja que han trobat amb facilitat el menjar, l'aigua i els refugis on poden nidificar, reproduir-se i protegir-se. La seva sobrepoblació ha fet que provoquin molèsties, brutícia i també riscos per a la salut pública de les persones i dels animals de companyia, perquè els coloms poden ser portadors de malalties.

Seguir llegint

30 05 2024

33a Setmana del Medi Ambient

"Regeneració" és el lema d'aquesta 33 Setmana del Medi Ambient, que se celebrarà  entre els dies 3 i 9 de juny amb l'esperit de sensibilitzar i conscienciar la ciutadania sobre la importància de preservar el nostre entorn. Terrassa s'adhereix, així, a la idea central del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el dia 5 de juny, que gira entorn la restauració de la terra, la resiliència a la sequera i la desertificació. El certamen finalitzarà, com és habitual, amb la Festa del Medi Ambient, un acte multitudinari i familiar que se celebra al Parc de Vallparadís.

30 05 2024

Els reptes per afrontar el canvi climàtic centren una nova edició de la Setmana del Medi Ambient

"Regeneració" és el lema d'aquesta 33a Setmana del Medi Ambient, que se celebrarà entre els dies 3 i 9 de juny amb l'objectiu de sensibilitzar i conscienciar la ciutadania sobre la importància de preservar el nostre entorn. Terrassa s'adhereix així, a la idea central del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el dia 5 de juny, que gira entorn la restauració de la terra, la resiliència a la sequera i la desertificació. El certamen finalitzarà, com és habitual, amb la Festa del Medi Ambient, un acte multitudinari i familiar que se celebra al Parc de Vallparadís.

Seguir llegint

28 05 2024

L'Ajuntament obre una consulta pública per modificar el Reglament del servei municipal d'abastament domiciliari i estalvi d'aigua

 L'Ajuntament de Terrassa està treballant en la modificació del Reglament del servei municipal d'abastament domiciliari i estalvi d'aigua, per tal d'aportar el marc legal en l'àmbit de l'estalvi i de la regulació de les prohibicions en situacions de sequera, tenint en compte que som en un context de canvi climàtic. La comissió d'estudi encarregada d'aquesta tasca està formada pels serveis tècnics de l'Ajuntament, l'empresa municipal TAIGUA, l'Observatori de l'Aigua de Terrassa (OAT) i el Gremi d'instal·ladors de Terrassa.

Seguir llegint

21 05 2024

Set escoles de Terrassa participen en un projecte europeu per analitzar la qualitat de l'aire i l'efecte del contaminant NO2

Un total de set centres educatius de la ciutat i més de 350 alumnes han participat en el projecte europeu Clean@AirSchool, que els ha permès analitzar la qualitat de l'aire que hi ha als seus respectius entorns escolars per tal que els estudiants coneguessin què comporta estar exposat a un contaminant atmosfèric, com és el diòxid de nitrogen (NO2). 

Seguir llegint

08 05 2024

Plantats 500 ceps de la varietat Terrassenc a la finca municipal de Mossèn Homs

Amb aquesta iniciativa l'Ajuntament vol recuperar el cultiu de la vinya, el seu patrimoni agrícola i la seva memòria històrica en la finca municipal de Mossèn Homs, en una parcel·la d'1,6 hectàrees situada a l'Anella Verda, i amb la finalitat, també, d'incrementar la varietat de cultius, ja que la producció actual està dominada pels cereals, els cultius de farratge pel bestiar i la petita horta de subsistència. Una actuació que s'emmarca dins el projecte de l'Anella Verda ja que, una de les seves finalitats és potenciar l'agricultura i afegir valor als conreus que s'hi desenvolupen, i que són majoritàriament privats, com també millorar les finques agrícoles que són de gestió municipal.

Seguir llegint

02 05 2024

L'Ajuntament avança la campanya informativa sobre prevenció i control del mosquit tigre

L'Ajuntament augmentarà, a partir d'aquest mes de maig, els consells i recomanacions per evitar la proliferació del mosquit tigre, amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de les mesures preventives de cara a un estiu que es preveu especialment calorós. Una de les activitats previstes dins la campanya és la xerrada que un expert del Servei de Control de Mosquits del Baix Llobregat impartirà el proper dimarts, dia 7 de maig, a les 18.30 h al Casal Cívic de Can Gonteres (Plaça del Pi, 4), amb el títol «Prevenció de mosquits». La xerrada es centrarà en les mesures preventives útils per prevenir la proliferació de mosquits, que són comuns i serveixen tant pel mosquit tigre com també pel mosquit comú.

Seguir llegint

16 04 2024

Terrassa s'adhereix a la Declaració de Vilanova i la Geltrú per l'ambició climàtica de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

 Terrassa és un dels 320 municipis que formen part de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat que s'han adherit a la segona Declaració de Vilanova i la Geltrú, que vol abordar el paper que té el món local en el context d'emergència climàtica i liderar, així, una acceleració de l'acció climàtica amb la cooperació i l'intercanvi d'experiències entre els ens locals. Aquesta declaració va ser aprovada en el marc de la 24 assemblea anual d'aquest organisme, celebrada el 7 de març, en la que va assistir la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Patrícia Reche. La primera Declaració de Vilanova i la Geltrú es va signar ara fa deu anys i se centrava en l'adaptació als efectes del canvi climàtic en el territori i el litoral.

Seguir llegint

05 04 2024

La campanya a ‘Let's Clean Up Europe!' compta enguany amb la participació de cinc centres educatius i tres entitats

Un any més, Terrassa participa en una nova edició de la campanya «Let's Clean Up Europe!», que està impulsada per la Comissió Europea per tal de sensibilitzar la població sobre la quantitat de deixalles que es llencen de manera indiscriminada al medi natural (boscos, lleres de rius, platges...). En aquesta edició, s'han inscrit un total de cinc centres educatius de la ciutat. Dels cursos de 5è i 6è de primària de les escoles Creixen, Martí i Lanaspa Giralt participaran 114 alumes; de l'Institut Escola Antoni Ubach i l'IES de Can Roca, uns 200. A més d'un centenar de joves de tres entitats i associacions com són el Grup de joves de l'Església Unida de Terrassa; els Infants i joves del Consell Municipal de la infància i l'adolescència de Terrassa (CMIAT) i el col·lectiu Greenfluencers (La Vibria).

Seguir llegint

05 04 2024

TAIGUA participa en un projecte de big data per predir el risc d'avaries i minimitzar així el perill de fuites a la xarxa

L'empresa municipal TAIGUA és una de les quatre companyies d'aigües de Catalunya, juntament amb les de Vic, Manresa i Mataró, que participen en el projecte Fluent, que té per objectiu avançar en solucions digitals per millorar la gestió de l'aigua. La voluntat és optimitzar els més de 2.700 km de canonades, que donen servei a pràcticament 260.000 persones d'aquestes localitats, per reduir, així, el risc de fuites i avaries a la xarxa.

Seguir llegint

21 02 2024

La varietat de cep terrassenc s'incorpora al programa Terrassa Gastronòmica

Un dels objectius de l'Ajuntament és reintroduir la varietat del cep terrassenc per recobrar aquesta espècie autòctona i recuperar, així, el passat vitivinícola de la ciutat. Ara, un dels productors associats a Terrassa Gastronòmica el plantarà a la seva finca. Es tracta del celler Can Morral del Molí que s'incorpora així, en aquest projecte que té la voluntat de recuperar la història del territori i la seva memòria del món del vi i de la vinya.

Seguir llegint

21 02 2024

Terrassa reitera el seu compromís amb L'Hora del Planeta 2024 apagant la il·luminació de quatre edificis i monuments municipals

Un any més, Terrassa se suma a L'Hora del Planeta, la iniciativa solidària promoguda pel Fons Mundial per a la Natura (World Wide Fond for Nature, WWF-Adena) que proposa fer el gest simbòlic d'apagar la llum de 20.30 h a 21.30 h per conscienciar sobre el problema del canvi climàtic. Enguany, l'Ajuntament s'adhereix a aquesta iniciativa apagant durant una hora el llum dels edificis del monument de la Dona, la xemeneia de la Bòbila Almirall i les façanes del Castell Cartoixa de Vallparadís i de la Casa Consistorial, alhora que encoratja la ciutadania a fer el mateix a les seves llars.

Seguir llegint

19 03 2024

L'Ajuntament posa a l'abast d'entitats, associacions i ciutadania el servei de préstec de la vaixella municipal reutilitzable

L'entitat Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca (Prodis) torna a gestionar el servei de préstec gratuït de la vaixella municipal, que està formada per 500 peces i més de 5.000 gots de plàstic reutilitzables, per l'organització d'actes col·lectius que facin particulars, entitats i associacions. Només cal fer el tràmit corresponent a la seu electrònica municipal i es donarà conformitat en funció de la demanda, de la disponibilitat del material i, també, de la data. Serà llavors quan s'informarà a les persones sol·licitants de com fer la recollida i, també, en quines condicions s'ha de retornar. Una d'elles és que la vaixella estigui neta de restes de menjar i líquids i que, en cas de pèrdua o trencament d'alguna peça, la persona usuària haurà d'abonar el seu cost.

Seguir llegint

04 03 2024

TAIGUA substituirà més de 12 mil metres de canonades amb una inversió de 3,6 milions d'euros

L'empresa pública TAIGUA invertirà aquest 2024 un total de 3,6 milions en la renovació de més de 12.000 metres de canonades de la xarxa de distribució d'aigua potable a la ciutat. Destinarà, a més, 1,2 milions d'euros a completar la dotació de sistemes tecnològics de gestió econòmica i comercial i 234 mil euros a la instal·lació de plaques fotovoltaiques als dipòsits de Can Boada i Can Poal. 

Seguir llegint

13 02 2024

L'Ajuntament presenta els estudis per impulsar les comunitats energètiques a les empreses

L'Ajuntament presentarà dijous al Centre de Serveis de Proximitat a les Empreses Els Bellots les conclusions dels dos estudis que ha realitzat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, per tal d'incentivar l'autoconsum compartit d'energia renovable i la creació de comunitats energètiques en l'àmbit industrial. industrial. Així, s'ha analitzat la capacitat que tenen les cobertes de les empreses per instal·lar mòduls fotovoltaics i produir electricitat; s'han avaluat les necessitats i demandes d'energia i, també, la possibilitat de compartir-la entre les empreses. 

Seguir llegint

26 01 2024

Uns 8.000 alumnes d'infantil, primària i secundària participaran enguany al Programa d'Educació per a la Sostenibilitat

El Programa d'Educació per a la Sostenibilitat de Terrassa (PEST), que se celebra des d'ara i fins al juny, proporciona a les escoles els recursos necessaris per respectar el medi ambient. Enguany, els centres han sol·licitat un total de 308 activitats, de les quals 268 s'impartiran als cicles d'infantil i primària i 40 a secundària. Organitzat per l'Ajuntament de Terrassa, aquest programa té com a finalitat fomentar l'educació per a la sostenibilitat entre el públic infantil i juvenil per aconseguir fer de Terrassa una ciutat saludable i respectuosa amb l'entorn.

Seguir llegint

12 01 2024

L'Ajuntament programa un cicle de xerrades als 7 districtes per tractar la nova estructura de la tarifa de l'aigua i fomentar l'estalvi

L'Ajuntament i l'empresa municipal TAIGUA, en col·laboració amb l'Observatori de l'Aigua de Terrassa (OAT) han programat un cicle de sessions informatives als 7 districtes per explicar la nova tarifa del servei d'abastament, que fomenta l'estalvi d'aigua. Aquestes xerrades formen part de la campanya "No estalviar aigua passa factura. Impulsem la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental".

 

Seguir llegint

11 12 2023

L'empresa municipal Taigua fa cinc anys amb la mirada en la renovació progressiva de la xarxa de distribució

El 10 de desembre de 2018 l'Ajuntament es va fer plenament càrrec de la gestió del servei d'abastament d'aigua a la ciutat. Ho va fer a través de l'empresa municipal Taigua, que aquest mes celebra els seus primers cinc anys de funcionament en els quals ha treballat per implantar un model de servei públic eficient, de qualitat, transparent, participatiu, equitatiu i social. 

Seguir llegint

10 01 2024

Eco-Equip contractarà una empresa externa especialitzada per a millorar la seva organització i augmentar la seva eficiència

L'empresa municipal Eco Equip SAM contractarà aquest 2024 una empresa externa especialitzada per tal de fer un anàlisi del seu funcionament i definir les actuacions a dur a terme per tal de millorar la seva organització i processos. Una decisió que s'ha pres arrel de les recomanacions de l'informe de l'auditoria per al compliment del Contracte Programa entre l'Ajuntament i Eco Equip SAM, que va encarregar el Govern Local en l'anterior mandat i que aquest dimecres Cardona ha presentat als grups municipals.

Seguir llegint

04 12 2023

L'Ajuntament de Terrassa incrementa les mesures per fer front a la situació de sequera

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha presidit aquest matí el Comitè Municipal d'Emergència, que s'ha convocat davant l'agreujament de la situació de sequera, durant el qual s'ha activat en alerta el Pla d'Emergència Municipal. Segons ha explicat l'alcalde, «ens trobem en una situació de sequera extrema, amb els embassaments al 18% de la seva capacitat, i és essencial actuar amb urgència per garantir la disponibilitat d'aigua. Canviar els hàbits de consum és clau per evitar restriccions al municipi i la nostra meta és aprofitar al màxim les escasses reserves disponibles i, si no plou pròximament, avançar a l'estat d'emergència abans que els embassaments arribin al 16%, amb noves mesures d'estalvi».

Seguir llegint

01 12 2023

La campanya Treu-te la roba recull més de 1.200 kg de residus tèxtils en els deu punts de contenidors taronges seleccionats

L'Ajuntament ha fet una valoració positiva de la primera edició de la campanya Treu-te la roba, que ha aconseguit recollir més de 1.200 kg de residus tèxtils durant els set dissabtes consecutius que ha durat la iniciativa. Han estat els dies compresos entre el 7 d'octubre i el 18 de novembre, en els que la ciutadania ha tingut l'opció d'anar a una desena de punts de la ciutat on hi ha contenidors taronges i en els quals trobaven els informadors ambientals que explicaven a les persones participants a la campanya i la possibilitat d'optar a una bonificació en la taxa de residus municipal.

Seguir llegint

27 11 2023

Terrassa es prepara per fer front a la possible situació d'emergència per la sequera

L'Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa una nova campanya informativa per tal de fomentar l'estalvi d'aigua entre la població, després que la Generalitat hagi fet públic el Decret de Preemergència davant la situació greu de sequera que estem vivint. Es tracta d'un escenari intermedi, previ al context d'emergència, que s'ha establert per intentar potenciar l'estalvi d'aigua i endarrerir, així, l'entrada de Catalunya a altres escenaris més restrictius.

Seguir llegint

 

 

24 11 2023

Finalitzen els treballs de neteja per recuperar un tram de la llera i els marges del torrent de la Grípia

Els treballs es van iniciar a l'octubre amb la finalitat de recuperar la riquesa natural i paisatgística d'aquesta zona de l'Anella Verda i revertir així, el procés de degradació provocat per la presència de tanques i petites construccions no permeses a la llera i els marges d'aquest tram del torrent de la Grípia. L'actuació ha afectat uns 10.000 m², una superfície repartida entre la finca de Can Montllor i la zona del carrer d'Amposta, al barri de Les Arenes, La Grípia i Can Montllor. El pressupost d'adjudicació ha estat de 41.950,80 € (sense IVA) i el termini d'execució marcat era de dos mesos i mig.

Seguir llegint

17 11 2023

Terrassa se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que enguany posa l'èmfasi en la importància de reduir els envasos

Un dels principals objectius de la Setmana Europea de Prevenció de Residus és promoure accions de sensibilització sobre els recursos sostenibles i la correcta gestió dels residus.Enguany el certamen se celebra del 18 al 26 de novembre i la temàtica escollida és la necessitat de reduir els envasos, per això s'ha escollit el lema «No t'emboliquis!». Segons ha explicat la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Patricia Reche: «Aquesta iniciativa vol donar a conèixer estratègies de reducció de residus i també fomentar accions sostenibles entre la ciutadania. A més, també volem conscienciar sobre la necessitat de canviar la tendència de consum creixent i demanar tan a les empreses com als compradors una reducció de l'ús de materials poc ecològics, com el plàstic».

Seguir llegint

21 11 2023

Més de 150 persones han participat en el programa d'activitats de lleure del Centre d'Informació Ambiental Bonvilar (CIAB)

La finalitat d'aquesta programació és donar a conèixer els entorns de Bonvilar i de l'Anella Verda a un públic infantil i familiar i enguany recollia un total de vuit propostes, de caràcter lúdic i gratuït, que s'han celebrat des d'abril fins aquest mes de novembre. D'entre totes elles, les que han tingut més acceptació ha estat els itineraris guiats, el Geocaching de Halloween i la visita al Parc audiovisual. Per a la regidora de Medi Ambient, Patrícia Reche: «Un dels objectius d'aquesta programació, que l'Ajuntament edita des del 2015, és donar a conèixer l'Anella Verda i sensibilitzar la població sobre com podem millorar la ciutat i el seu entorn amb criteris de sostenibilitat envers el medi ambient

Seguir llegint

15 11 2023

Taigua estudia reduir la pressió de l'aigua com a mesura d'estalvi davant l'agreujament de l'actual estat de sequera

La falta de pluja ha provocat que els embassaments de les conques internes de Catalunya hagin arribat al seu mínim històric, ja que estan per sota del 19% de la seva capacitat. Des de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) han qualificat la situació de «crítica» per ser, aquesta, la pitjor sequera dels darrers 100 anys a Catalunya i han demanat als municipis afectats que actuïn davant l'entrada de mesures més restrictives, que endureixen les que estan vigents en l'estat d'excepcionalitat, en el qual es troba Terrassa des del mes de març. La Generalitat està valorant declarar aquest mes l'estat d'emergència a Barcelona, o bé una fase de transició de preemergència, al sistema Ter-Llobregat.

Seguir llegint

27 10 2023

L'Ajuntament modifica l'estructura de la tarifa de l'aigua per fomentar l'estalvi i millorar l'accés a la tarifa social

La comissió informativa extraordinària de Serveis Generals, celebrada avui, ha acordat elevar al ple extraordinari del 2 de novembre la proposta per modificar l'Ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari sobre el servei d'abastament d'aigua a Terrassa, amb la voluntat d'actualitzar l'estructura de les tarifes perquè, en el context de sequera actual, siguin més equilibrades, equitatives i corresponsables. La proposta també contempla millorar les condicions per accedir a la tarifa social de l'aigua, implantada des de l'any 2013, i que garanteix el dret a l'aigua de les persones més vulnerables.

Seguir llegint

19 10 2023

L'Ajuntament recuperarà un tram de la llera i els marges del torrent de la Grípia, situat a l'Anella Verda

L'Ajuntament de Terrassa ha iniciat aquesta setmana els treballs per revertir el procés de degradació provocat per la presència de tanques i petites construccions no permeses a la llera i als marges d'aquest tram del torrent de la Grípia. Un dels objectius és recuperar la riquesa natural i paisatgística d'aquesta zona de l'Anella Verda. L'àmbit d'actuació afecta uns 10.000 m², compresos entre la finca de Can Montllor i la zona del carrer d'Amposta, al barri de Les Arenes, La Grípia i Can Montllor.

Seguir llegint

11 10 2023

El Ple municipal aprova la delegació de la gestió i tractament dels residus al Consell Comarcal del Vallès Occidental

Avui el Ple municipal, en sessió extraordinària, ha aprovat la delegació de la gestió i tractament dels residus municipals al Consell Comarcal del Vallès Occidental. Concretament s'ha delegat la gestió de les fraccions de resta, orgànica i voluminosos, que són els residus que tenen més impacte ambiental i econòmic pel què fa a la seva gestió. 

Seguir llegint

06 10 2023

L'Ajuntament repara els 8 camins de l'Anella Verda malmesos per les intenses pluges del mes de juny

L'Ajuntament ha iniciat les obres per condicionar i millorar els trams dels vuit camins de l'Anella Verda que van resultar afectats pels episodis de pluges intenses del mes de juny i que han erosionat el terreny. Les reparacions afectaran els camins públics, o amb acord per ús públic, que actuen com a porta d'accés en aquest paratge natural com són el dels Monjos; Can Carbonell, l'Escaiol, el torrent de la Betzuca, el camí vell de Can Carbonell, el que enllaça el Parc Audiovisual amb el camí de Can Bogunyà; el que va de Can Bogunyà al camí de ca n'Amat de la Muntanya i el que enllaça aquest amb la carretera de Rellinars (B-122).


Seguir llegint

27 09 20223

L'Ajuntament iniciarà els treballs per netejar i conservar un tram urbà de la riera del Palau

L'Ajuntament iniciarà el proper mes d'octubre els treballs de neteja i manteniment d'un tram de la riera del Palau, al seu pas pel barri de La Cogullada, en una zona compresa entre els jutjats i el gual de l'autopista C-58. Aquest projecte és un dels finançats per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) dins el pla d'ajuts de 2022 per facilitar que els ens locals puguin fer tasques de manteniment i conservació de lleres urbanes de rieres i torrents, amb la finalitat de minimitzar el risc de possibles riuades i millorar, així, el flux de l'aigua en cas d'avinguda. La subvenció atorgada és de 79.682,98 euros.

Seguir llegint

22 09 2023

L'Ajuntament impulsa el reciclatge de roba i calçat amb la campanya ‘Treu-te la roba'

Del 7 d'octubre al 18 de novembre, l'Ajuntament posa en marxa la nova campanya ‘Treu-te la roba', en col·laboració amb les empreses d'inserció Eco Inserció, encarregada de la recollida i gestió d'aquesta fracció, i Fundació Formació i Treball, responsable de la instal·lació dels contenidors. L'objectiu és augmentar la conscienciació ciutadana sobre la necessitat de reciclar i reaprofitar les peces tèxtils i el calçat en desús. A més, les persones participants podran optar a una bonificació de la taxa de residus municipal.

Seguir llegint

21 09 2023

Ajuntament, gremis i entitats presenten «Del Camp a la Taifa», nova Fira de pagesia i cuina de proximitat de Terrassa

L'Ajuntament de Terrassa impulsa, en col·laboració amb el Gremi empresarial d'Hostaleria de Terrassa i comarca, la Fundació Terrassenca Sant Galderic, l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, Barri Futur, Comunalitat Urbana de Terrassa, Festa Pagesa i els gremis, entitats i associacions de Terrassa Gastronòmica, la Fira de pagesia i cuina de proximitat de Terrassa "Del Camp a la Taifa".

Seguir llegint

08 09 2023

El Programa d'Educació per a la Sostenibilitat 2023/24 inclou 66 tallers pels cicles d'infantil, primària i secundària

La majoria de centres educatius de Terrassa han incorporat al seu currículum el Programa d'Educació per a la Sostenibilitat (PEST), que cada curs ofereix l'Ajuntament a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat.

El programa compta enguany amb un total de 66 tallers pels cicles d'infantil, primària i secundària, dels quals quatre són nous; a més de cinc visites guiades a les instal·lacions ambientals i nou activitats per conèixer l'Anella Verda.

Seguir llegint