Terrassa se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que enguany posa l'èmfasi en la importància de reduir els envasos

A Terrassa, la programació recull dues activitats organitzades per l'Ajuntament. D'una banda, s'ha confeccionat un taller sobre residu zero, que es farà el 23 de novembre a les 18h a l'escola La Llar (placeta Rosa Puig núm.1). Es tracta d'una activitat sobre la higiene personal, la neteja de la llar i la cosmètica residus zero. Els assistents podran fer un fregall o esponja de luffa. Per participar-hi, cal inscriure's prèviament a través del mail [email protected] perquè les places són limitades.

D'altra banda, l'Ajuntament ha programat al Teatre Alegria un espectacle de teatre infantil que s'ha ofert a les escoles de la ciutat per a l'alumnat de cicle mitjà i infantil, i que ja compta amb un aforament complert. L'obra PLASH TIK BOOM Superheroïnes contra el plàstic! vol conscienciar, a través del sentit de l'humor, sobre la importància de cuidar el planeta i treballar per aturar el desastre climàtic.

Aquesta oferta programada a Terrassa se suma a les diverses activitats organitzades per la Diputació de Barcelona, en coordinació amb la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, com són tallers en línia, exposicions virtuals, jocs educatius per a petits i grans, reptes per resoldre en família, aplicacions interactives i materials audiovisuals, entre d'altres.