Hora del Planeta 2018

Aquesta campanya té com a objectiu mobilitzar al màxim de ciutats de tot el món, unes 6000 i més de  mil milions de persones, per a demostrar el suport global a l'acció contra el canvi climàtic apagant les llums dels seus principals edificis i monuments.

Per aquest motiu WWF dóna un pas més en la lluita per a salvar el Planeta, i demana que cada ciutat adopti mesures d'estalvi  energètic al llarg de l'any 2018, en una clara aposta per a la Sostenibilitat econòmica i ambiental. A més de convidar a la ciutadania a exercir un compromís actiu amb petites accions i adquirir hàbits més sostenibles.

Per tant, el dia 24 de març de les 20:30 h fins les 21:30 h, cal apagar les llums dels edificis i monuments i la ciutadania també. Per tant, fem una crida a la ciutadania i les entitats, en general, perquè hi participin activament durant aquest dia i sobretot durant tot l'any.

En aquest sentit l'Ajuntament de Terrassa com ja ha fet altres anys, tancarà aquest dia i horari, els següents edificis i monuments:

  • Monument de la Dona Treballadora
  • L'enllumenat ornamental de la Torre del Palau
  • La Plaça de l'Assemblea de Catalunya

L'Ajuntament de Terrassa, és un municipi de referència i està plenament compromès amb tots els objectius d'estalvi i eficiència energètica, així com amb el Canvi Climàtic amb l'objectiu  de  reduir emissions de CO2 un 20% l'any 2020.