29 09 2019

Festa dels animals

El proper diumenge 29 de setembre tindrà lloc al Parc de Vallparadís (a la zona del Jardí de les percepcions), la Festa dels Animals.

 

Per a més informació podeu accedir a la nota de premsa.

30 08 2019

L'Ajuntament recorda les actuacions per a prevenir la presència del mosquit tigre

Tot i que s'acaba l'estiu i les temperatures no són tan altes com en mesos anteriors, la presència del mosquit tigre es mantindrà fins a la tardor gràcies a una temperatura suau i a la humitat de les pluges d'estiu. Per això, cal recordar que és necessari adoptar determinades mesures de prevenció per tal d'evitar la seva proliferació. 

 Per a més informació accediu a la Nota de premsa i al díptic informatiu.

25 06 2019

Campanya de prevenció del mosquit tigre 2019

Activada la campanya de sensibilització per prevenir i controlar el mosquit tigre a Terrassa. Un any més, l'Ajuntament participa en el projecte Mosquito Alert per millorar la vigilància dels mosquits transmissors de malalties. 

13 06 2019

L'Ajuntament reobre 8 de les 9 zones de lliure circulació de gossos

L'Ajuntament de Terrassa ha reobert aquest matí 8 de les 9 zones de lliure circulació de gossos, que va tancar dilluns com a mesura preventiva, i de caràcter temporal, arran els avisos rebuts per part de la Policia Municipal el diumenge 9 de juny on s'alertava de la presència d'una nota anònima que informava de l'existència d'una substància tòxica a la instal·lació de Can Tusell, situada al carrer de la Tramuntana. De manera immediata, la Policia Municipal va procedir a la seva clausura i va obrir una investigació. 

10 06 2019

Tancament provisional de les 9 zones de lliure circulació de gossos.

Com a mesura preventiva, i amb caràcter temporal, l'Ajuntament de Terrassa ha procedit al tancament de les 9 zones de lliure circulació de gossos fins a nou avís, arran els avisos rebuts aquest cap de setmana per les persones usuàries de la presència d'una nota anònima que alertava de l'existència de verí.

Els tècnics municipals ja estan inspeccionant la zona i s'aconsella a la ciutadania el compliment d'aquesta disposició.  Fins ara no s'ha detectat la presència de cap substància.

 

 

10 06 2019

És molt fàcil! Si es menja... a l'orgànica!

Posada en marxa de la  campanya de sensibilització sobre la recollida de matèria orgànica "És molt fàcil! Si es menja… a l'orgànica!" amb l'objectiu de millorar la separació en origen d'aquesta fracció a tota la ciutat. 

 

28 05 2019

Congrés Som Elèctrics!

Els dies 6 i 7 de juny se celebrarà el quart congrés de Som Elèctrics! al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). 

22 05 2019

28ª Setmana del Medi Ambient

Enguany la Setmana del Medi Ambient se celebrarà del 3 al 9 de juny.
Unes 20 activitats conformen la programació de la 28 Setmana del Medi Ambient, com cinema, conferències, sortides, tallers i visites guiades. 

15 05 2019

Noves plaques informatives per evitar les deposicions dels animals

En el marc de la campanya "Terrassa més neta " i  amb l'objectiu de recordar als propietaris de gossos que tenen la responsabilitat de recollir els excrements que els animals deixen als carrers i places, s'han instal·lat unes noves plaques informatives per a informar a la ciutadania d'aquesta obligatorietat. 

09 04 2019

3a Setmana sense soroll

Entre el dia 22 i 28 d'abril es celebra a Catalunya la 3a Setmana Sense Soroll.

L'Ajuntament de Terrassa s'hi adhereix, fent-ne difusió i participant en l'activitat proposada pel Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica (SPCAL) de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, de ciència ciutadana, nomenada"Cerquem el silencia a ..."  Terrassa.