16 11 2019

Ruta guiada per l'Anella Verda

El proper dissabte 16 de novembre participa a la  ruta guiada: Descobreix l'itinerari ornitològic i les potencialitat agroecològiques de l'Anella Verda, un valor mediambiental per la ciutat. De 8:30 a 12:30 hores amb sortida des de l'Estació Renfe Terrassa Est.

Activitat en el marc del Programa Terrassa Cooperativa 2019 sota el lema #ESStemconstruint  una Terrassa Cooperativa que se celebra del 4 al 30 de novembre.

30 10 2019

Taller "Canvi climàtic: i tu, com el mires?"

 

El proper dijous 5 de novembre participa al taller "Canvi climàtic: i tu, com el mires?" a les 18h als Amics de les Arts.

Activitat en el marc del Programa Terrassa Cooperativa 2019 sota el lema #ESStemconstruint una Terrassa Cooperativa que se celebra del 4 al 30 de novembre.

29 10 2019

Reunió amb l'Observatori de l'Aigua

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat de la tinenta d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares; i del regidor d'Urbanisme, Carles Caballero; s'ha reunit amb una delegació de l'Observatori de l'Aigua de Terrassa encapçalada pel seu president, Juan Martínez, que ha presentat a l'alcalde els objectius i funcions d'aquest organisme.

25 10 2019

Constitució de la Taula política comarcal per la millora de la qualitat de l'aire

El regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat i Energia, Carles Caballero, ha participat aquest matí en la constitució i primera sessió de treball de la Taula política comarcal per la millora de la qualitat de l'aire, que ha tingut lloc a la Sala 2 de Fira Sabadell, on s'hi desenvolupa el 1r Congrés de la Qualitat de l'Aire.

24 10 2019

Primera edició del Congrés de Qualitat de l'Aire

L'Ajuntament de Terrassa participa en la primera edició del Congrés de Qualitat de l'Aire
La implantació de la primera fase de la Zona de Baixes Emissions a la ciutat centrarà la participació municipal a la jornada

29 09 2019

Festa dels animals

El proper diumenge 29 de setembre tindrà lloc al Parc de Vallparadís (a la zona del Jardí de les percepcions), la Festa dels Animals.

 

Per a més informació podeu accedir a la nota de premsa.

30 08 2019

L'Ajuntament recorda les actuacions per a prevenir la presència del mosquit tigre

Tot i que s'acaba l'estiu i les temperatures no són tan altes com en mesos anteriors, la presència del mosquit tigre es mantindrà fins a la tardor gràcies a una temperatura suau i a la humitat de les pluges d'estiu. Per això, cal recordar que és necessari adoptar determinades mesures de prevenció per tal d'evitar la seva proliferació. 

 Per a més informació accediu a la Nota de premsa i al díptic informatiu.

25 06 2019

Campanya de prevenció del mosquit tigre 2019

Activada la campanya de sensibilització per prevenir i controlar el mosquit tigre a Terrassa. Un any més, l'Ajuntament participa en el projecte Mosquito Alert per millorar la vigilància dels mosquits transmissors de malalties. 

13 06 2019

L'Ajuntament reobre 8 de les 9 zones de lliure circulació de gossos

L'Ajuntament de Terrassa ha reobert aquest matí 8 de les 9 zones de lliure circulació de gossos, que va tancar dilluns com a mesura preventiva, i de caràcter temporal, arran els avisos rebuts per part de la Policia Municipal el diumenge 9 de juny on s'alertava de la presència d'una nota anònima que informava de l'existència d'una substància tòxica a la instal·lació de Can Tusell, situada al carrer de la Tramuntana. De manera immediata, la Policia Municipal va procedir a la seva clausura i va obrir una investigació. 

10 06 2019

Tancament provisional de les 9 zones de lliure circulació de gossos.

Com a mesura preventiva, i amb caràcter temporal, l'Ajuntament de Terrassa ha procedit al tancament de les 9 zones de lliure circulació de gossos fins a nou avís, arran els avisos rebuts aquest cap de setmana per les persones usuàries de la presència d'una nota anònima que alertava de l'existència de verí.

Els tècnics municipals ja estan inspeccionant la zona i s'aconsella a la ciutadania el compliment d'aquesta disposició.  Fins ara no s'ha detectat la presència de cap substància.

 

 

10 06 2019

És molt fàcil! Si es menja... a l'orgànica!

Posada en marxa de la  campanya de sensibilització sobre la recollida de matèria orgànica "És molt fàcil! Si es menja… a l'orgànica!" amb l'objectiu de millorar la separació en origen d'aquesta fracció a tota la ciutat.