Estiu al Museu de Terrassa. Contes del revés

El Museu de Terrassa durant el mes de juliol, finals d'agost i principis de setembre, durà a terme la programació d'estiu. 

Els tallers d'estiu per infants entre 4 i 12 anys. On aquest any la temàtica serà "Contes del revés" es vol donar un nou aire als contes de tota la vida que  prenguin una nova dimensió i tinguin un nou enfocament. Tot això no deixant de banda el patrimoni de la ciutat.

Els tallers estaran dividits en cinc setmanes, on cada setmana es treballarà un conte, a partir de diversos tallers que finalitzaran sempre amb la representació final del conte setmanal. Els tallers es disposaran de la següent manera: 

  • Taller 1 del 26 al 30 de juny. La rateta que escombrava l'escaleta de la Torre del Palau. 
  • Taller 2 del 4 al 7 de juliol. Les princeses del Castell Cartoixa de Vallparadís 
  • Taller 3 del 10 al 14 de juliol. Els tres porquets a la Seu d'Ègara 
  • Taller 4 del 28 d'agost al 1 de setembre. El vestit modernista de l'Emperador 
  • Taller 5 del 4 al 5 de setembre. El soldadet de plom al Claustre de Sant Francesc

L'horari dels tallers és de 9 h a 14 h a la Casa Alegre de Sagrera. El cost dels tallers és de 17 € , per dia (IVA inclòs). 

  • s'aplica un 10% de descompte no acumulatiu als infants de famílies nombroses o monoparentals, amb tutors o germans amb discapacitat de + 50% o grau 4 o 5 o amb tutors a l'atur, en ERTO o amb expedient de regulació temporal d'ocupació

Adjuntem el cartell de la programació aquí. Les inscripcions es fan enviant un correu electrònic a [email protected]. Un cop rebuda la resposta, es disposarà de 48 h per formalitzar el pagament. En cas de no fer-lo, la plaça quedarà automàticament cancel.lada. En cas que els infants es posin malalts es retornarà el 50% de l'import.

Per a més informació podeu escriure al correu de [email protected]