Presentació dels vídeos testimonials de la riuada del 62, ‘Les últimes veus'

Al Cinema Catalunya es van reunir algunes de les 21 persones que han participat amb el seu testimoni, protagonistes del documental. Es van projectar quatre d'aquests 20 vídeos testimonials en un acte gratuït i obert al públic.

Gràcies a aquestes peces audiovisual, l'Arxiu Comarcal del Vallès Occidental i Històric de Terrassa disposarà d'uns documents històrics de gran valor sobre la Riuada del 62, amb els testimonis en primera persona de les persones que la van viure. Aquestes peces audiovisuals es poden veure a https://www.terrassa.cat/60-anys-de-les-riuades, on es penjaran al llarg de la setmana.

Les 21 persones protagonistes dels 20 vídeos han relatat en aquestes entrevistes individualitzades, amb una durada entre 15 i 30 minuts, com van viure aquella jornada tràgica del 25 de setembre de 1962. De cadascuna de les entrevistes s'han extret els fragments més importants per entendre com es va viure la tragèdia a diferents zones de Terrassa. Cada peça audiovisual té una durada d'entre 6 i 10 minuts.