07 06 2023

Biblioteca humana sobre la depressió a la Biblioteca del districte 4

Canvia de lloc l'exposició itinerant "Un passeig per la «meva» depressió" a la Biblioteca del districte 4 al carrer de l'Infant Martí,183, el dilluns 5 de juny. Dimecres 7 de juny a les 6 de la tarda es fa la biblioteca humana amb l'autora, la Cristina Freixas.

Biblioteca humana: Una experiència de trobada i diàleg on les persones fan la funció dels llibres explicant històries reals, en aquest cas, sobre salut mental amb l'objectiu de combatre l'estigma.

28 05 2023

Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

Enguany la campanya agafa com a lema "No em dona la vida!" i envers al lema i al tema de com sobrevivim com a dones al dia a dia s'organitza una xerrada per a tot el públic:

  • Dijous 8 de juny
  • De 18:00 a 19:30 hores
  • Al Casal Cívic de Sant Pere 
  • Inscripció

També envers el lema "No em dona la vida!" s'organitza un taller adreçat a dones: "No em dona la vida! Una invitació per escoltar-te i retrobar-te amb tu mateixa":

  • Dijous 15 de juny
  • De 9:30 a 12:30 hores
  • Al Casal Cívic de Sant Pere
  • Inscripció

22 05 2023

Comença un cicle d'exposicions a les biblioteques sobre la depressió

Comença el cicle d'exposicions anomenat "Un passeig per la «meva» depressió" a la Biblioteca Central de Terrassa -BCT- al passeig de les Lletres,1, el dilluns 22 de maig. Dimarts 23 es fa la biblioteca humana amb l'autora, la Cristina Freixas.

Biblioteca humana: Una experiència de trobada i diàleg on les persones fan la funció dels llibres explicant històries reals, en aquest cas, sobre salut mental amb l'objectiu de combatre l'estigma.

22 05 2023

Dia Internacional de la Síndrome 22q11

Terrassa s'uneix a la il·luminació vermella el Dia Internacional de la Síndrome del 22q11 per posar el focus en aquesta malaltia minoritària que té una afectació de 1 cada 4000 naixements.

20 05 2023

Qigong al parc de Sant Jordi

 El Qigong - Txikung del programa Mou-te, tu hi guanyes! es fa per primera vegada al parc de Sant Jordi dissabte 20 de maig.

10 05 2023

Dia Mundial del Lupus

Terrassa s'uneix a l'encesa global per conscienciar sobre el lupus. És una malaltia que pot ser incapacitant, potencialment mortal i no té causes conegudes ni cura.

05 05 2023

Dia de la conscienciació de la malaltia de Huntington

Terrassa s'uneix a l'encesa global per visualitzar la malaltia de Huntington. La façana de l'Ajuntament s'il·lumina de dos colors. El blau per a les persones malaltes de Huntington en edat adulta i el porpra per als infants afectats.

02 04 2023

Dia Mundial de l'Autisme

L'Ajuntament de Terrassa s'il·lumina de blau per al Dia Mundial de l'Autisme i s'organitzen actes al voltant d'aquesta commemoració.

24 03 2023

Més desfibril·ladors en espais municipals i cotxes de policia municipal

Terrassa cardio-protegida. "Les teves mans poden reiniciar un cor i salvar una vida"

Amb l'ampliació de 16 nous desfibril·ladors, l'Ajuntament ja en té 59 en espais municipals cardio-protegits, més 1 de mòbil per a esdeveniments.  També s'han ampliat fins a 17 el nombre de cotxes de la policia municipal que incorporen un DEA mòbil per atendre les emergències.

20 03 2023

Moltes gràcies per donar sang

Cartell d'agraïment de la donació de dissabte a la campanya de bombers i bomberes al raval de Montserrat

Agraïment a les 249 persones que van anar a la campanya "Els bombers i les bomberes t'acompanyen a donar sang" de dissabte al Raval de Montserrat.

Resultat de la donació:
687 pacients es podran beneficiar d'aquestes donacions als hospitals de Catalunya.

14 03 2023

Dia Mundial de l'Endometriosi

L'Ajuntament s'il·lumina de groc per visibilitzar l'endometriosi en el seu Dia Mundial El 14 de març s'il·luminen de groc l'Ajuntament al Raval de Montserrat i el Monument de la Dona a la plaça de la Dona per commemorar el Dia Mundial de l'Endometriosi i donar veu a la salut de les dones.