Dia Mundial de la Salut

Enguany, el lema de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) és construir un món més just i saludable. 

#PerUnMonMesJust #DiaMundialdelaSalut
 
El servei de salut comunitària presenta diferents temes en els quals està treballant durant el 2021 per aconseguir que la ciutadania a terrassenca estigui el més saludable possible.
  1. Presentació de la botiga solidària de salut a l'atri de l'Ajuntament de Terrassa, al Raval de Montserrat formada per les entitats de l'àmbit de la salut adherides fins a dia d'avui. Entreu-hi!!
  2. Aquesta setmana, Oncolliga a la botiga solidària de salut presenta els seus productes solidaris i el seu projecte. Vegeu!!
  3. La Fundació MSD s'adhereix al Dia Mundial de la salut i al Dia Mundial de l'activitat física (el 6 d'abril) amb una activitat física saludable proposant un cim. Fem cim amb MSD!!
  4. Presentació de webinars sobre videojocs i xarxes socials. El primer comença el 21 d'abril per parlar de Videojocs i xarxes, mecàniques addictives i abús amb inscripció prèvia de les escoles a [email protected] Informació d'aquest i els altres webinars clicant aquí!!
  5. Estrena el 2021 d'un vídeo de malalties minoritàries o rares on el músic Miki Núnez, veí de Terrassa i un dels protagonistes, dona llum i veu a les malalties minoritàries. I al fil d'aquesta temàtica, presentació de la publicació dels events realitzats per l'Ajuntament de Terrassa a la campanya mundial de rarediseaseday.org. Mireu-ho!!
  6. Formació ciutadana pels equipaments municipals de tots els districtes i programada en horari de matí i tarda durant els mesos d'abril, maig, juny, setembre, octubre, novembre i desembre. 1r Taller en primers auxilis i ús de desfibril·ladors al Vapor Gran el dimarts 27 d'abril de 9 a 13 hores. Cal fer la inscripció a [email protected]
  7. Presentació del Pla Local de lluita contra l'estigma en salut mental a Terrassa. Descobrim l'estigma!!
  8. Mou-te + 60 amb els dies mundials de la salut i de l'activitat física. Ahir 6 d'abril, Dia Mundial de l'Activitat Física, hi va haver sessió de gimnàstica per a gent gran al pavelló de Sant Llorenç i avui, Dia Mundial de la Salut, hi ha sessió de gimnàstica per a gent gran al pavelló de Can Jofresa. La gent gran que faci gimnàstica aquests dies ens explicarà per què la fa i si creuen que els hi reporta salut. Sortirà la notícia del que ens diuen a l'actualitat de salut comunitària. Reviseu-la periòdicament!!

Aneu al Dia Mundial de la Salut