Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites

El Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites s'il·luminen la façana de l'Ajuntament al Raval de Montserrat i el Monument de la Dona treballadora a la plaça de la Dona.

Una cardiopatia congènita és una malformació de l'estructura del cor que apareix durant l'embaràs. Es pot començar a detectar durant la mateixa gestació, els primers anys de vida o, fins i tot, durant l'edat adulta.

La cardiopatia congènita ja és considerada una malaltia de llarga durada però només un 20% de les persones adultes amb aquesta patologia segueix un control mèdic o tractament.

imatge de la campanya #corquecreix fent el gest del cor. Es tracta de fer el cor creuant els dits polze i índex d'una mà.Des de l'Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC) i la Fundació CorAvant s'ha creat la campanya #corquecreix.

Suma't a la campanya #corquecreix fent un gest senzill. Es tracta de fer el cor creuant els dits polze i índex d'una mà i compartir-ho amb la comunitat pujant una fotografia fent el gest de la imatge de la campanya. El teló de fons podria ser una de les il·luminacions vermelles que hi ha pel territori català.

imatge de la campanya #corquecreix fent el gest del cor. Es tracta de fer el cor creuant els dits polze i índex d'una mà.