Taller adreçat a dones "No em dona la vida"

Taller adreçat a dones: No em dona la vida! Una invitació per escoltar-te i retrobar-te amb tu mateixa:

  • dijous 19 d'octubre
  • de 9:30 a 13:30 hores 
  • al Casal Cívic de Sant Pere, passeig Vint-i-dos de Juliol, núm. 337 
  • inscripció

Aquest taller sorgeix de la commemoració del Dia Internacional per la Salut de les Dones, el 28 de maig, amb l'objectiu de visualitzar la desigualtat entre dones i homes en termes de salut i proposar mesures que afavoreixin la igualtat.

Es posa èmfasi en la perspectiva de gènere en l'àmbit de les addiccions com els psicofàrmacs i altres consums i, per descomptat, la salut mental. És important veure les causes d'aquests malestars de gènere que sovint passen desapercebuts.

El taller adreçat a dones: "No em dona la vida! Una invitació per escoltar-te i re-trobar-te amb tu mateixa" és presencial i vivencial. És en un format de petit grup que permetrà a les dones explorar diverses qüestions relacionades amb el malestar de gènere, com ara els mandats de gènere, les expectatives i les cures. S'atendrà especialment a la importància de dedicar temps a escoltar-se i posar en primer pla les pròpies necessitats, sovint eclipsades per les demandes d'altres persones. A través d'estratègies i tècniques, les participants trobaran espai per dialogar, compartir i teixir xarxes de suport d'una manera lúdica, respectuosa i constructiva.

El taller estarà conduït per la Gisela Hansen Rodríguez, doctora en psicologia clínica i de la salut, especialista en gènere, addiccions i salut mental i professora de la Universitat de Barcelona.