"Fer-ho entre totes i tots és molt nostre"

De l'11 al 19 d'aquest mes hi ha la Marató de Donants de Sang pet tot Catalunya amb el lema "Fer-ho entre totes i tots és molt nostre". Es posa de relleu el gest col•lectiu que suposa donar i es fa una crida a implicar l'entorn de cadascú (família, amistats, equips de feina i esportius...) en la donació.

Enguany es construirà un pilar casteller digital inèdit que recollirà les donacions de Catalunya fins al 14 de juny, Dia Mundial dels i les Donants de Sang.

Aquest monument virtual estarà ubicat permanentment al centre neuràlgic de les 4 capitals catalanes, davant dels Ajuntaments. A Barcelona, a la plaça Catalunya, a Girona, a la plaça del Vi, a Lleida, a la plaça de la Paeria, i a Tarragona, a la plaça de la Font. S'anirà tenyint de vermell a mesura que augmentin les donacions i perquè quedi completament vermell se n'hauran de fer 130.000.

S'inaugurarà el dilluns 22 de gener a Tarragona amb la comptabilització de les donacions d'aquesta Marató. Es podrà escanejar amb el mòbil i s'anirà omplint de color vermell amb cada donació que es faci arreu de Catalunya.