28 05 2024

Parlem de salut mental

🖼 L'exposició «Un passeig per la ‶meva" depressió» romandrà del 28 de maig al 17 de juny al Casal Anna Murià.

🎤 La presentació i conversa amb la Cristina Freixas, l'autora, serà el 28 de maig a les 5 de la tarda al Casal Anna Murià.

Seguir llegint >>

16 05 2024

Guia d'Entitats de Salut de Terrassa

L'Ajuntament de Terrassa edita una guia d'entitats de l'àmbit de la salut perquè la ciutadania sàpiga els serveis que ofereixen en cas de demències, problemes neurològics, addiccions, malalties minoritàries i altres malalties més comuns.

Seguir llegint >>

10 05 2024

Dia Mundial del Lupus

A la posta del sol s'il·luminarà de lila l'Ajuntament de Terrassa per la malaltia de Lupus. Per visualitzar que la pateixen unes 75 mil persones a Espanya i 5 milions al món. El 90% són dones entre 15 i 44 anys.

Seguir llegint >>

10 04 2024

Enquesta ciutadana sobre el fet de fumar

Amb el lema "Zero emissions també als teus pulmons" començarà la XXV Setmana Sense Fum i s'acabarà el 31 de maig, Dia Mundial Sense Tabac.

Per començar hi ha una enquesta ciutadana sobre el fum del tabac i el fet de fumar. Només pel fet de fer-la s'entra en un sorteig d'un porta entrepans per a l'escola, l'institut o la feina.

Aquí hi ha l'enquesta 

14 03 2024

Dia Mundial de l'Endometriosi

Es commemora el dia de l'endometriosi per fer visible aquesta malaltia que afecta a 1 de cada 10 dones i poder avançar en el diagnòstic precoç i en la recerca científica. 

Seguir llegint→

29 02 2024

Dia Mundial de les Malalties Minoritàries

L'Ajuntament de Terrassa commemora el dia mundial de les malalties minoritàries per posar el focus en les més de 7.000 malalties minoritàries que hi ha al món amb una afectació mundial de 300 milions de persones. Només a Catalunya hi ha 400.000 persones afectades per diferents malalties minoritàries.

21 02 2024

I-Sex-Jove als intituts

Arrenca l'exposició I-Sex-Jove a l'Institut de Terrassa i continuarà als intituts: Nicolau Copèrnic, Can Roca, Blanxart, Santa Eulàlia, Mont Perdut, Can Jofresa i Cavall Bernat. També anirà a les escoles Ramon Pont i Andersen.

15 02 2024

Dia Internacional contra el Càncer Infantil

L'Ajuntament de Terrassa commemora el Dia Internacional del Càncer Infantil o del desenvolupament il·luminant de daurat el consistori i el Monument de la Dona, per tal de donar llum a la necessitat d'investigació científica que li cal a aquesta malaltia minoritària per trobar-li la cura ja que no es pot prevenir.