L'arrelament social és el procés que inicia una persona estrangera resident al país amb la finalitat de regularitzar la seva situació administrativa.

Informe d'arrelament social a Catalunya

Per sol·licitar l'arrelament social cal sol·licitar l'Informe d'arrelament social a Catalunya- INF02, que és un informe necessari per demanar l'autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals. El Departament d'Igualtat i Feminismes, mitjançant la Secretaria d'Igualtatsgestiona aquest informe a partir d'una proposta realitzada per l'ajuntament del municipi on resideix la persona sol·licitant.

Quan la persona sol·licita l'Informe d'arrelament social a Catalunya1, des de l'Ajuntament de Terrassa s'analitza la documentació requerida i es fa una entrevista de forma presencial a les oficines del servei de ciutadania, a la persona interessada, per tal de determinar el compliment dels requisits.  

  1. S'aconsella la presentació d'un pen drive amb tota la documentació d'aquest tràmit que serà descarregada i digitalitzada pel personal de l'oficina d'atenció al ciutadà al mateix moment.

Imprés 02 per descarregar i emplenar en línia (tot i que surti el següent missatge "Please wait... If this message is not eventually replaced" es pot descarregar l'informe).

Imprés 02 per imprimir i emplenar a mà

Qui pot sol·licitar l'Informe arrelament social a Catalunya?

Les persones estrangeres extracomunitàries que es troben en situació administrativa irregular, sempre que siguin majors d'edat (o majors de 16 anys que comptin amb autorització del representant legal), que estiguin empadronades a Terrassa i que comptin amb una permanència mínima dels tres últims anys en territori espanyol.

Com es pot sol·licitar l'Informe d'Arrelament Social a Catalunya?

On es pot trobar més informació?

  • Des del Servei de Ciutadania s'ofereixen sessions grupals d'assessorament especialitzat sobre aquest procediment en col·laboració amb CITE i AMIC. Per més informació, podeu contactar amb el Servei de Ciutadania.
  • Assessorament individual a càrrec de:

               CITE  - CCOO

  • Carrer Unió 23, 08221 Terrassa
  • Tlf. 93 780 75 62
  • Correu electrònic: [email protected]

                AMIC - UGT

  • Carrer Unió 23, 08221 Terrassa
  • Tlf. 93 780 93 66
  • Correu electrònic: [email protected]