El Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual, de Gènere i Familiar de Terrassa (SAI DASIG), ofereix atenció grupal, des de l'any 2018, any en que es van encetar dos espais:

  • Espai de Joves Diverses
  • Espai de Famílies de Joves Diverses

Per a més informació, contacta amb el SAI DASIG a [email protected]

Fotografia de dos jovenes mirandoseEspais de joves diverses
L'espai de trobada per a joves amb expressions, identitats de gènere i sexualitats diverses neix del treball conjunt entre el Servei de Joventut i Lleure (Projecte Districte Jove) i el Servei LGBTIQ+.
Un espai on reflexionar i compartir vivències sobre aspectes relacionats amb el sistema sexe-gènere, la construcció social del gènere, la sexualitat, l'afectivitat, el cos i l'autoestima, etc. des de la voluntat de fer una acció positiva respecte a aquelles identitats i orientacions sexuals que sovint queden invisibilitzades a la nostra societat. 

 

📍 Casa Baumann (Avinguda Jacquard, 1 Terrassa)
📞 Informació i inscripcions al 663 976 118

Cartell del servei amb imatge de dues dones donant-se la mà.

Espai de famílies de joves diverses

Espai de trobada per a famílies de joves amb expressions, identitats de gènere i sexualitats diverses!

El SAI DASIG ofereix aquest espai de trobada per a famílies de joves amb expressions, identitats de gènere i sexualitats diverses de Terrassa i dels municipis Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Un espai de seguretat i confidencialitat on les famílies poden treballar les seves emocions i sentiments amb relació a la convivència amb les seves filles, fillis i fills, i compartir estratègies d'acompanyament educatiu amb altres famílies.
Les trobades tenen lloc un dimecres cada mes a l'aula polivalent de l'Edifici Glòries (carretera de Montcada, 596 Terrassa), de 17:00 a 19:00h.
Per poder assistir-hi és necessari posar-se en contacte amb el Servei LGTBIQ+ a través del WhatsApp del SAI DASIG al 651195182.