És voluntat de l'Ajuntament de Terrassa minimitzar els riscos en tractaments fitosanitaris i de fet es porta a terme una política de "Lluita integrada", és a dir, abans de fer un tractament s'han aplicat totes les mesures correctores naturals. En alguns casos, es fan servir productes de baixa o nul·la toxicitat com sabó potàssic o productes vegetals. Només quan el problema esdevé plaga es tracta amb productes químics.

Les persones que tenen problemes de Sensibilitat Química Múltiple (SQM), o aquelles que senzillament vulguin ser avisades puntualment abans de qualsevol tractament, poden fer-ho enviant un correu electrònic a l'adreça [email protected] posant en l'assumpte:  Avís de tractament químic fitosanitari.

Avís de tractament fitosanitari el dia 27 de juliol

Dins de l'estratègia de lluita integrada per al control de les plagues i malalties en els arbres de la ciutat de Terrassa, s'ha previst realitzar un tractament insecticida+fungicida contra el decaiment dels xipressos (Cupressus sempervirens) i troanes (Ligustum ovalifolium) amb DECIS+BAGANI per combatre insectes perforadors (escolítids) i millorar el seu estat fitosanitari general. El tractament es durà a terme el dimecres, 27 de juliol, entre les 00.01h i les 7.00h, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin, en els següents espais de la ciutat:

Districte

Barri

Adreça

1

CENTRE

PLAÇA DEL CENTRE MÊDIC

1

ANTIC POBLE DE ST. PERE

C/BONAVENTURA CASTELLER,2

4

CA N'AURELL

PARC DE SANT JORDI