Bibliopiscines: lectures en banyador o biquini

Bibliopiscines

Les biblioteques municipals de Terrassa portaran llibres i revistes a les piscines municipals de Terrassa i podrem llegir-los gratuïtament. Un servei només de consulta dins l'espai de la piscina, on no serà necessari el carnet de la biblioteca.

Arriba l'estiu, els horaris canvien i els hàbits de lleure també es modifiquen. Les biblioteques ens convertim en un centre d'oci cultural per excel·lència i per això ens adaptem a les diferents necessitats dels nostres lectors i lectores.

Aquest any ens posem el banyador o el biquini i la bct xarxa us oferirà el servei de bibliopiscina a les piscines de Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina, on podreu gaudir de la lectura llibres, revistes, còmics, etc...

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa conviden aquest estiu a algunes biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa a canviar d'aires. Les Biblioteques dels Districtes 3, Districte 4, Districte 5 i Districte 6, agafen part dels seus fons per dur-los a l'aire lliure i, d'aquesta manera, apropar la lectura a la ciutadania d'una manera diferent a la resta de l'any.

Piscines... un bon escenari per despertar les ganes de llegir entre adults i infants. És per aquest motiu que els materials que es posen a disposició en aquests espais s'adrecen a diverses edats i interessos: novel·la curta, còmics, contes i revistes, de ficció i no ficció... però sobretot els llibres més demanats com son llibres infantils... una bona oferta que permeti una lectura ràpida.

La temporada de bany a les piscines municipals de Terrassa (Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina) començarà el divendres 24 de juny i s'allargarà fins al diumenge 4 de setembre.

Durant la temporada de bany, les piscines municipals de Terrassa recuperen el servei de bibliopiscines. Així, els usuaris i usuàries tindran accés a una part del catàleg de llibres i revistes durant les hores de bany gràcies al suport i la col·laboració de les següents biblioteques municipals de la BCT Xarxa:

Durant tota la temporada de bany, les piscines municipals ampliaran les tasques de neteja i desinfecció i es proveirà a les persones usuàries de material per a la correcta desinfecció i neteja de mans, a més de la instal·lació de diferents cartells informatius amb recomanacions i normatives d'ús i seguretat.

Més informació a: https://www.terrassa.cat/piscines

Com veieu, les bibliopiscines són indrets on estar ben fresquets aquest estiu i passar-s'ho d'allò més bé! Més aquest any, en que els termòmetres registren temperatures molt altes i, alguns dies, la calor és intensa... Cal recordar doncs que cal evitar una exposició solar en excés.

Us desitgem un molt bon estiu i millors lectures!