Les biblioteques públiques incloses en l'organització bct xarxa formen una xarxa municipal de biblioteques públiques que té com a objectius principals satisfer les necessitats de formació, lectura i informació de la ciutadania, així com fomentar i promocionar la lectura.

Interior de la Biblioteca Districte 3

La Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa us proposa una sèrie de programes i activitats durant tot l'any, relacionats amb la lectura i l'adquisició de coneixements.

 

A continuació podeu veure tota la nostra programació setmanal, del dilluns 27 de març al dissabte 01 d'abril de 2023.

 

Dijous 30 de març a les 18:30 h. Dins del Cicle "Biblioteques, cinema...acció!" a la Biblioteca Central de Terrassa (Passeig de les Lletres, 1). Xerrada: Un assassinat a la catedral: Becket (1964) de Peter Glenville. A càrrec de Carles Sánchez Márquez, director de la Candidatura de la Seu d'Egara a Patrimoni Mundial de la UNESCO. Xerrada sobre la vida i assassinat de Thomas Becket i el seu ressò en l'àmbit cultural i audiovisual. Acompanyada de la visualització de fragments de la película. Dirigida a públic en general. Per a més informació, a la Biblioteca Central de Terrassa - Passeig de les Lletres, 1 - Telèfon 93 789 45 89 - [email protected]

 

El dilluns 20 de febrer a les 16:00 h, vàrem reobrir la Biblioteca Districte 5 encara amb accés provisional per l'Avinguda Abat Marcet s/n (Entrada del Club Natació Terrassa).

Sense data encara concreta, durant el mes de març s'habilitarà l'accés directe des del carrer Jocs Olímpics. Encara queden alguns treballs exteriors per acabar. Disculpeu les molèsties.

Volem agraïr l'esforç i dedicació de totes les persones que ens han ajudat a poder fer-ho possible... especialment en Marc, Jordi, Raül, David, Miguel, Jaume, Sebastián...

Així com la Brigada Municipal i el Servei de Patrimoni i Manteniment de l'Ajuntament de Terrassa i la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona... Moltes gràcies!

10 03 2023

Terrassa Street Art 2023 a les biblioteques

El Terrassa Street Art és un projecte d'art comunitari amb l'art com a eina d'integració social i la vivència artística com a energia transformadora on petits i grans, persones amb coneixements artístics o sense gaudeixen de 6 setmanes de tallers gratuits per tots els districtes de la ciutat de Terrassa per acabar amb un gran espectacle professional amb els participants del tallers.

01 03 2023

Tota l'actualitat de la bct xarxa, al Butlletí de Març

Coneix com les biblioteques de Terrassa celebrem el Dia Internacional de les Dones, el 42è Festival de Jazz, el Dia Mundial de la Narració Oral, el Dia Mundial de la Poesia... la nostra programació d'exposicions o l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible que destaquem aquest mes. Informa't de les activitats per a infants i famílies. T'oferim una activitat destacada de cada biblioteca, novetats literàries i recomanacions.

Totes les novetats literàries de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa:

bct xarxa

 

 

Les biblioteques de la bct xarxa:

 

  

  

 

Pots seguir-nos a les xarxes socials de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa:

 

Twitter bct xarxahttps://twitter.com/bctxarxa

 

 

 

Facebook bct xarxahttps://www.facebook.com/bct.xarxa/

 

 

 

Instagram bct xarxahttps://www.instagram.com/bctxarxa/

 

 

 

Spotify bct xarxahttps://open.spotify.com/user/bct_xarxa

 

 

 

Youtube bct xarxahttps://www.youtube.com/@bctxarxa