Les biblioteques públiques incloses en l'organització bct xarxa formen una xarxa municipal de biblioteques públiques que té com a objectius principals satisfer les necessitats de formació, lectura i informació de la ciutadania, així com fomentar i promocionar la lectura.

Interior de la Biblioteca Districte 3

 

La Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa us proposa una sèrie de programes i activitats durant tot l'any, relacionats amb la lectura i l'adquisició de coneixements.

 

A continuació podeu veure la nostra programació setmanal, de dilluns 06 a dissabte 11 de febrer de 2023.

 

01 02 2023

Tota l'actualitat de la bct xarxa, al Butlletí de Febrer

Coneix el programa "Acosta't a la lectura", l'Espai de conversa - Xerrem, el programa "Parcs i biblioteques... naturalment!", "Plecdellibres", "Biblioteques, cinema... Acció!"... o l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible que destaquem aquest mes. Informa't de les activitats per a infants i famílies. T'oferim una activitat destacada de cada biblioteca, novetats literàries i recomanacions.

10 01 2023

Subvencions a la bct xarxa durant l'any 2022

La bct xarxa ha gaudit aquest any 2022 de dues subvencions per a comprar fons a les biblioteques i una per a poder convidar autors i autores que han estat llegits als clubs de lectura.

1 9 2022

Avantatges del carnet de la biblioteca

El carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona t'ofereix descomptes en museus, teatres, cinemes i llibreries

 

Les biblioteques de la bct xarxa:

 

  

  

 

A Instagram compartim lectures i molt més:

Logo Instagram

Totes les novetats literàries de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa:

bct xarxa