Les biblioteques públiques incloses en l'organització bct xarxa formen una xarxa municipal de biblioteques públiques que té com a objectius principals satisfer les necessitats de formació, lectura i informació de la ciutadania, així com fomentar i promocionar la lectura.

Interior de la Biblioteca Districte 3

 

La Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa us proposa una sèrie de programes i activitats durant tot l'any, relacionats amb la lectura i l'adquisició de coneixements.

 

A continuació podeu veure la nostra programació setmanal, de dilluns 06 a dissabte 11 de febrer de 2023.

 

La Biblioteca del Districte 5 recuperarà una entrada directa des del carrer dels Jocs Olímpics. Els treballs finalitzaran el proper mes de març i obligaran a tancar la biblioteca del 13 al 18 de febrer. A més, entre el 9 i l'11 de febrer els usuaris i usuàries no podran accedir a part del fons de la Biblioteca Districte 5 degut als treballs d'adequació a l'interior de l'edifici..

 

Els Infants de la GIMCANA

En aquesta ocasió us presentem Els infants de la resistència, un còmic ambientat en un petit poble de la França ocupada per l'exèrcit alemany durant la Segona Guerra Mundial. Tres nens rebutgen sotmetre's a l'enemic, però com fer front a un adversari tan poderós amb només deu anys?

Els infants de la resistència. 
Autor: Vincent Dugomier
Il·lustració i disseny: Benoît Ers
Barcelona: Editorial Base, 2017

Els infants de la resistència

Sèrie de còmics per a joves ambientada durant l'ocupació nazi a França. Els infants del poble veuen les famílies implicades en la Resistència i ells també volen formar part d'aquest moviment que el farà descobrir el dolor, el patiment, la deportació i l'exili de tantes persones. Plantejada com una aventura, però amb un teló de fons històric, és una sèrie boníssima que atrapa des de la primera pàgina. Al final de cada volum trobem un apartat amb documentació històrica: "Per saber-ne més" que fa que sigui ideal per acompanyar la lectura.

 

Bases de la Gimcana


 

Les biblioteques de la bct xarxa:

 

  

  

 

A Instagram compartim lectures i molt més:

Logo Instagram

Totes les novetats literàries de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa:

bct xarxa