Les biblioteques públiques incloses en l'organització bct xarxa formen una xarxa municipal de biblioteques públiques que té com a objectius principals satisfer les necessitats de formació, lectura i informació de la ciutadania, així com fomentar i promocionar la lectura.

Interior de la Biblioteca Districte 3

La Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa us proposa una sèrie de programes i activitats durant tot l'any, relacionats amb la lectura i l'adquisició de coneixements.

 

A continuació podeu veure tota la nostra programació, del 26 de febrer al 2 de març de 2024.

 

Tota l'actualitat de la bct xarxa, al Butlletí Mensual

 

 

Amb el carnet de la biblioteca teniu l'oportunitat de rebre cada mes al vostre correu electrònic una selecció de les últimes novetats que ens han arribat, recomanacions de llibres, pel·lícules i música fetes pel personal de la bct xarxa. I també estareu al dia de l'actualitat de les biblioteques, dels nous serveis que posem en marxa i de les activitats destacades de cada districte. 

Per rebre'l heu de tenir una adreça de correu electrònic vàlida a la vostra fitxa del carnet de biblioteca, validar-vos a "El meu compte" del Catàleg Aladí (https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat) i anar al botó "Subscripció a butlletins". Per validar-vos heu d'introduir el vostre número de carnet de la biblioteca i el PIN, que per defecte és la vostra data de naixement (ddmmaaaa).

A més, podreu triar rebre altres butlletins temàtics que elabora la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona: de novel·la, cinema, música, còmics, arts escèniques, turisme i temàtica infantil.

 

Aquí podeu trobar el darrer Butlletí de la bct xarxa: Juny 2023.

  • Sabies que... el programa Biblioteques sense Fronteres us proposa "Llegir els conflictes, crear pau"?
  • Aules d'Estudi a la Biblioteca Central de Terrassa.
  • L'exposició "Quan parles fas màgia".
  • Un passeig per la "meva" depressió a la bct xarxa.
  • Campanya de reciclatge del Projecte Labdoo.
  • Objectiu de Desenvolupament Sostenible 17.
  • Totes les novetats literàries de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa.

Així com també, una activitat destacada de cada biblioteca, enllaços on podeu consultar els serveis, la col·lecció, l'aprenentatge i les activitats que us ofereix la bct xarxa, les novetats destacades de la Biblioteca Districte 6 i una recomanació de la Biblioteca Central de Terrassa.

 

Per a més informació a: https://www.terrassa.cat/bctxarxa-butlleti

 


Totes les novetats literàries de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa:

bct xarxa

 

 

Les biblioteques de la bct xarxa: