Les biblioteques públiques incloses en l'organització bct xarxa formen una xarxa municipal de biblioteques públiques que té com a objectius principals satisfer les necessitats de formació, lectura i informació de la ciutadania, així com fomentar i promocionar la lectura.

Interior de la Biblioteca Districte 3

La Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa us proposa una sèrie de programes i activitats durant tot l'any, relacionats amb la lectura i l'adquisició de coneixements.

 

A continuació podeu veure tota la nostra programació setmanal, del dilluns 27 de març al dissabte 01 d'abril de 2023.

 

Dijous 30 de març a les 18:30 h. Dins del Cicle "Biblioteques, cinema...acció!" a la Biblioteca Central de Terrassa (Passeig de les Lletres, 1). Xerrada: Un assassinat a la catedral: Becket (1964) de Peter Glenville. A càrrec de Carles Sánchez Márquez, director de la Candidatura de la Seu d'Egara a Patrimoni Mundial de la UNESCO. Xerrada sobre la vida i assassinat de Thomas Becket i el seu ressò en l'àmbit cultural i audiovisual. Acompanyada de la visualització de fragments de la película. Dirigida a públic en general. Per a més informació, a la Biblioteca Central de Terrassa - Passeig de les Lletres, 1 - Telèfon 93 789 45 89 - [email protected]

 

El dilluns 20 de febrer a les 16:00 h, vàrem reobrir la Biblioteca Districte 5 encara amb accés provisional per l'Avinguda Abat Marcet s/n (Entrada del Club Natació Terrassa).

Sense data encara concreta, durant el mes de març s'habilitarà l'accés directe des del carrer Jocs Olímpics. Encara queden alguns treballs exteriors per acabar. Disculpeu les molèsties.

Volem agraïr l'esforç i dedicació de totes les persones que ens han ajudat a poder fer-ho possible... especialment en Marc, Jordi, Raül, David, Miguel, Jaume, Sebastián...

Així com la Brigada Municipal i el Servei de Patrimoni i Manteniment de l'Ajuntament de Terrassa i la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona... Moltes gràcies!

Tota l'actualitat de la bct xarxa, al Butlletí de Març

 

 

Amb el carnet de la biblioteca teniu l'oportunitat de rebre cada mes al vostre correu electrònic una selecció de les últimes novetats que ens han arribat, recomanacions de llibres, pel·lícules i música fetes pel personal de la bct xarxa. I també estareu al dia de l'actualitat de les biblioteques, dels nous serveis que posem en marxa i de les activitats destacades de cada districte. 

Per rebre'l heu de tenir una adreça de correu electrònic vàlida a la vostra fitxa del carnet de biblioteca, validar-vos a "El meu compte" del Catàleg Aladí (https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat) i anar al botó "Subscripció a butlletins". Per validar-vos heu d'introduir el vostre número de carnet de la biblioteca i el PIN, que per defecte és la vostra data de naixement (ddmmaaaa).

A més, podreu triar rebre altres butlletins temàtics que elabora la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona: de novel·la, cinema, música, còmics, arts escèniques, turisme i temàtica infantil.

 

Aquí podeu trobar el darrer Butlletí de la bct xarxa: Març 2023.

  • Sabies que... a les biblioteques de Terrassa commemorem el Dia Internacional de les Dones?
  • 42è Festival de Jazz Terrassa.
  • Dia Mundial de la Narració Oral.
  • Dia Mundial de la Poesia.
  • Programació d'exposicions a la bct xarxa.
  • Objectiu de Desenvolupament Sostenible - ODS 14: "Conservar i utilitzar de forma sostenible els oceans, els mars i els recursos marins per al desenvolupament sostenible".
  • Totes les activitats per a infants i famílies de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa.

Així com també, una activitat destacada de cada biblioteca, totes les darreres novetats literàries de la bct xarxa, les novetats destacades de la Biblioteca Districte 6 i una recomanació literària de la Biblioteca Districte 3.

 

Per a més informació a: https://www.terrassa.cat/bctxarxa-butlleti

 


Totes les novetats literàries de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa:

bct xarxa

 

 

Les biblioteques de la bct xarxa:

 

  

  

 

Pots seguir-nos a les xarxes socials de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa:

 

Twitter bct xarxahttps://twitter.com/bctxarxa

 

 

 

Facebook bct xarxahttps://www.facebook.com/bct.xarxa/

 

 

 

Instagram bct xarxahttps://www.instagram.com/bctxarxa/

 

 

 

Spotify bct xarxahttps://open.spotify.com/user/bct_xarxa

 

 

 

Youtube bct xarxahttps://www.youtube.com/@bctxarxa