Les biblioteques públiques incloses en l'organització bct xarxa formen una xarxa municipal de biblioteques públiques que té com a objectius principals satisfer les necessitats de formació, lectura i informació de la ciutadania, així com fomentar i promocionar la lectura.

Interior de la Biblioteca Districte 3

La Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa us proposa una sèrie de programes i activitats durant tot l'any, relacionats amb la lectura i l'adquisició de coneixements.

 

A continuació podeu veure tota la nostra programació, del 26 de febrer al 2 de març de 2024.

 

Acosta't al taller, acosta't a la lectura 2023-2024

Acosta't a la lectura | octubre 2023 - juny 2024

Inici de les inscripcions, dilluns 4 de setembre

 

Les biblioteques esdevenen llocs de trobada per a totes les persones interessades en la literatura, en les seves manifestacions i amb ganes de comentar i intercanviar impressions sobre obres literàries. Els tallers són conduïts i animats per professionals.

Acosta't

 

 

Per a persones adultes i joves

Dins la nostra oferta de clubs i tallers de lectura i escriptura, podreu compartir les vostres inquietuds i impressions a l'Acosta't al taller, acosta't a la lectura

 

Per a joves i infants

T'agrada llegir? Apropa't a la teva biblioteca i apunta't a un dels clubs de lectura que preparem per a tu! A l'Acosta't al taller, acosta't a la lectura - Infantil

Acosta't - Infantil

 

 

 

 

 

 

 

 

Podràs intercanviar les idees, les opinions i les emocions que la lectura et desperti i també aprendre nocions bàsiques o millorar les que ja tens per a interpretar el sentit d'un text. L'ajudarem a endinsar-te en el món de la literatura.

Comparteix el plaer de llegir!


Totes les novetats literàries de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa:

bct xarxa

 

 

Les biblioteques de la bct xarxa: