Promoció de la Gent Gran
- Telèfon:
- 937 883 333
- Adreça electrònica:
- [email protected]
- Correu postal:
- C. de Sant Ildefons, 8 BA-LO (08221 Terrassa)
Les bones pràctiques són experiències amb resultats positius i que es difonen per tal de compartir coneixements que poden ser replicables. El modelatge de les bones pràctiques ajuden a construir una manera de fer i d'entendre com es pot actuar de la millor manera, ja que les bones pràctiques són una manera eficient de treballar a partir d'experiències exitoses ja contrastades, que són sostenibles en el temps, que acostumen a ser innovadores, sistematitzen processos i resultats, i estan avaluades. Implementar bones pràctiques ajuda a optimitzar les accions i a tenir èxit en els resultats.
En el cas de l'Ajuntament de Terrassa, des del Servei de Promoció a la Gent Gran, sempre s'han valorat molt les bones pràctiques en relació a les persones grans. Els beneficis de compartir bones pràctiques són innumerables i per això des de fa temps que les compartim anualment amb el Banc de Bones Pràctiques dels governs locals. El banc és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals i els ajuntaments de més de deu mil habitants de Catalunya que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal. Veure enllaç de propostes presentades
Des de Terrassa, com a Ciutat amiga de les Persones Grans, col•laborem també amb la IMSERSO que té el "Blog Ciudades y Comunidades Amigables con las personas Mayores". Aquest blog neix amb l'objectiu de contribuir a la difusió, al coneixement i a l'intercanvi de temes i experiències relacionats amb aquest projecte promogut per l'Organització Mundial de la Salut (OMS).