El 17 d'octubre de 1986 Barcelona va sortir escollida per organitzar el JJOO de l'any 1992, això va suposar per la ciutat de Terrassa un gran repte i una gran oportunitat.

Terrassa seria subseu Olímpica en el seu esport referent, el hockey herba. Això va fer que s'iniciés un procés espectacular de transformació de la ciutat en tots els àmbits.

Es van construir les instal·lacions de l'Àrea Olímpica, complex que acolliria la cita esportiva més important del món.

El dia 25 de juliol de 1992 es van inaugurar els Jocs Olímpics de la XXV Olimpíada. La competició de hockey herba a Terrassa es va diputar entre el 26 de juliol i el 8 d'agost.

Aquest any 2017 entrem en un any molt important de celebració, farà 25 anys d'aquell esdeveniment que va canviar la nostra ciutat i que va revolucionar el món esportiu del nostre país.

Per poder commemorar aquell gran esdeveniment, s'ha creat una comissió organitzadora dels actes de celebració del 25è aniversari dels JJOO BCN'92 formada pels 4 clubs de hockey de la ciutat i l'Ajuntament de Terrassa. 

Imatge Aniversari 

LOGOTIP 25E ANIVERSARI JJOO BCN92

Aquesta proposta s'articula sobre 3 conceptes:

  1. L'antic Vapor Aymerich, edifici icònic de Terrassa, avui edifici del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, i tot un símbol de la ciutat
  2. Les anelles i colors olímpics
  3. La flama olímpica

Els finestrals del terrat del Vapor Aymerich han estat tractats d'una manera sintètica amb els colors i disposició de les anelles olímpiques i formen la base d'una torxa olímpica. Sobre aquesta disposició la flama acompanyada de "25 anys"- Sota aquest bloc la línia "dels Jocs Olímpics a Terrassa" amb els anys 1992-2017.

La composició tipogràfica està feta amb Brandon Text Pro, una tipografia de pal sec actual i amb línies neutres i suaus (remats lleugerament arrodonits), que lliguen perfectament amb la geometria de la síntesi dels finestrals.