Concert a la residència de gent gran AuroraDurant els períodes de vacances escolars, el Museu de Terrassa organitza activitats infantils i familiars: "La mainada al Museu" amb contes i manualitats adreçades a infants de 3 a 6 anys, "Món Museu" amb activitats per a nens i nenes de 7 a 12 anys i, per acabar, els tallers per a infants de 4 a 12 anys amb les següents propostes: "Per Nadal, un regal del Museu", "Al Museu i ... santes pasqües" i "Passa l'estiu al Museu".

Les propostes són:

Per Nadal un regal del Museu 

Tallers de Nadal a la Casa Alegre de Sagrera 

Casals de matí adreçats a infants d'entre 4 i 12 anys. El programa s'ha estructurat en tallers de dos dies per tal d'adaptar se a les necessitats de les famílies. La major part d'aquestes activitats en faran a la sala de tallers de la Casa Alegre de Sagrera (carrer de la Font Vella, 29 31) tot i que hi ha previstes sortides per participar a diferents activitats de Nadal que es programen a la ciutat i visitar diferents espais. Com cada Nadal, el centre d'interès del cicle està relacionat amb la cultura popular i les tradicions d'hivern al nostre territori.

*Taller 1. Dijous 22 i divendres 23 de desembre
Happy Quinto!
L'atzar i el joc en família i en colla són protagonistes al Nadal. Veniu a descobrir la tradició del Quinto terrassenc i la loteria de Nadal, ens ho passarem guixa!

*Taller 2. Dimarts 27 i dimecres 28 de desembre
Nadales per regalar
Descobrirem les nadales més divertides i n'aprendrem una de molt especial per regalar als avis i àvies que anirem a visitar, segur que ens tindran alguna sorpresa a punt.

*Taller 3. Dijous 29 i divendres 30 de desembre
Calendari de diari
A punt d'acabar el 2022, farem un calendari giratori que ens servirà per inaugurar el 2023 i per reutilitzar sempre que vulguem. És un calendari que no caduca!

*Taller 4. Dilluns 2 i dimarts 3 de gener
De Nadal a Ucraïna
Dos dies per descobrir les sorprenents tradicions de Nadal a l'Europa de l'Est i, en especial, a Ucraïna, on decoren l'arbre amb teranyines, preparen 12 plats especials i canten cançons

*Taller 5. Dimecres 4 i dijous 5 de gener
El Rei del bombó
Els Reis d'Orient arriben cada any carregats d'or, encens i mirra però a la Casa Alegre vindran carregats de xocolata!

*L'horari dels tallers és de 9 a 14 h i tenen un cost de 17 euros per dia (IVAinclòs).
S'aplica un 10% de descompte no acumulatiu a partir del segon germà/germana inscrit i a tots els infants de famílies nombroses o monoparentals, amb tutors o germans amb discapacitat de + 50% o grau 4 o 5 o amb tutors a l'atur, en ERTO o amb expedient de regulació temporal d'ocupació o als infants que s'inscriguin a tots els tallers.

Places limitades. Cal inscripció prèvia a [email protected]