Terrassa disposa de recursos d'oci per visitar per compte propi, equipaments cívics, esportius i biblioteques accessibles, així com diverses activitats de turisme accessible per conèixer millor la ciutat. 

Índex

 

Teatre accessible

Roll-up informatiu "Ara ho sentiràs millor" del Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (obre en finestra nova)

 • Per a qui? Per a persones amb diferents tipus de discapacitat:
  • Persones amb implant coclear, usuàries d'audiòfon o, en general, qualsevol persona amb dificultats auditives (subtitulació, bucle magnètic i Persones amb dificultats auditives i persones amb mobilitat reduïdaso amplificat)
  • Persones amb mobilitat reduïda (espais físicament accessibles i espai reservat per cadires de rodes).
  • Persones amb dificultats visuals que ho puguin acreditar (seients propers aAccesibilidad para personas con discapacidad física y visual l'escenari i audiodescripció)
 • On? Teatre Principal (Plaça de Maragall, 2) i Teatre Alegria (C/ Gaudí, 15)
 • Observacions: Es pot sol·licitar servei d'acompanyament
 • Dades de contacte: Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET)

Torna a l'índex

Fem l'Estiu a Terrassa: programació cultural i lúdica accessible

Portada Fem l'Estiu a Terrassa 2020 Entre els mesos de juliol i setembre, el servei de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa organitza el cicle "Fem l'estiu a Terrassa", amb múltiples propostes culturals i lúdiques. Hi ha diverses propostes accessibles:

 • Icona d'interpretació de llengua de signes sota demanda Interpretació amb llengua de signes sota demanda d'alguns espectacles
 • Icona d'accessibilitat físicaEls espais exteriors i els itineraris de la programació són físicament accessibles. 
 • Si es requereixen suports o mesures d'accessibilitat addicionals, podeu posar-vos en contacte amb l'organització en el correu electrònic [email protected] o a telèfon 93 783 27 11.

Més informacióWeb Fem l'estiu a Terrassa

Torna a l'índex

Agenda ciutadana

Captura de pantalla de d'un acte de l'agenda ciutadanaL'agenda ciutadana de l'Ajuntament de Terrassa incorpora informació sobre accessibilitat dels actes públics organitzats a la ciutat. La majoria d'esdeveniments inclouen icones que indiquen si una determinada activitat disposa de mesures per a millorar la seva accessibilitat física, sensorial o cognitiva. 

Torna a l'índex

Centres Cívics

Centre cívic municipalEls Centres Cívics acullen múltiples entitats i associacions. Donen cabuda a programes, activitats d'oci, culturals i serveis per a persones de totes les edats. Podeu consultar l'accessibilitat dels diferents Centres Cívics municipals aquí:

Més informació:

Torna a l'índex

 

Piscines municipals descobertes

Piscines municipals descobertes
 Les següents instal·lacions són físicament accessibles:

 • Espacio físicamente accesiblePiscina del Parc de Vallparadís: amb accés sense ressalts o graons, vestidors i lavabos accessibles, i cadira per a persones amb discapacitat física a la piscina. 
 • Espacio físicamente accesiblePiscina Les Arenes: amb accés sense ressalts o graons, vestidors i lavabos accessibles, i cadira per a persones amb discapacitat física a la piscina. També disposa de piscina infantil descoberta.

Més informació:

Torna a l'índex

Biblioteques

Biblioteca municipalAccessibilitat visual, cognitiva i físicaLa xarxa municipal de biblioteques públiques té com a objectius principals satisfer les necessitats de formació, cultura i informació de la població de Terrassa, així com fomentar i promocionar la lectura. Podeu consultar l'accessibilitat de les diferents biblioteques municipals aquí:

També disposen de material adaptat i serveis de suport:

Més informació:

Torna a l'índex