23 06 2023

Tancament del Parc de Sant Jordi per la revetlla de Sant Joan

Com en altres anys, per a protegir la vegetació dels jardins de la Masia Freixa la nit del dia 23 de juny, revetlla de Sant Joan, els jardins romandran tancats des de les 21.00 h i fins a les 07.00 h del matí del dia 24.
Només es permetrà l'accés controlat al Bar/Restaurant DOT.

04 03 2023

Jornada: Primera pedra al Parc de la República

Dissabte 4 de març de 2023, l'Associació de Veïns Sant Pere Nord ha organitzat la Festa de la primera pedra del Nou Parc de la República, que es durà a terme als terrenys del futur parc, a la pista situada darrere la Biblioteca del Districte 6. L'acte començarà a les 14h amb una botifarrada popular i finalitzarà després del correfoc amb els Diables de Sant Pere Nord.

15 02 2022

Nou punt Arllibre al barri de Torresana

La Xarxa dels Arllibres creix amb la incorporació d'un nou punt d'intercanvi, aquest el primer amb rodes per a ser transportat que gestionaran des del Club Social Ègara al barri de Torressana.

19 10 21

La xarxa d'Arllibres es reobra a la ciutadania

L'Ajuntament de Terrassa torna a posar en marxa la xarxa d'Arllibres, que des del mes de març de l'any passat estava tancada degut a les mesures decretades pel Procicat per la contenció de la pandèmia.

10 05 2021

L'Ajuntament incrementa els treballs de control de la galeruca, iniciats la passada tardor quan va començar la hibernació de l'insecte

L'Ajuntament de Terrassa treballa des de la tardor per reduir l'afectació de la galeruca de l'om (Xanthogaleruca luteola) a diferents punts de la ciutat amb diverses actuacions dirigides al control de la plaga. Des d'aquest mes de març  i fins a finals de primavera, s'han contractat els serveis d'una especialista en el control d'aquesta plaga que treballa a diversos municipis de la comarca i, per tant, té una visió molt àmplia de com està evolucionant l'arribada de l'escarbat de l'om al nostre territori. 

19 06 2020

Parcs infantils oberts per als infants

Els nens i nenes podran tornar a jugar als parcs infantils de la ciutat a partir d'avui. L'Ajuntament està habilitant aquests espais, així com altres espais i elements de mobiliari urbà com els jocs biosaludables i les fonts públiques d'aigua potable, que es reobriran en els pròxims dies. Es recomana i recorda a la ciutadania que utilitzi aquests espais amb  les mesures de precaució necessàries amb especial incidència en la higiene i la distància.   Nota de premsa

09 05 2020

L'Ajuntament continua la "sega diferenciada" de prats i zones verdes de la ciutat per afavorir el passeig

L'Ajuntament de Terrassa, continuant amb el programa que es va inicial el passat 20 de març, recorda les actuacions que està portant a terme el servei de Gestió de l'Espai Públic (GEP, Àrea de Serveis Territorials i Seguretat) amb la sega de zones verdes, parcs i jardins i espais propers, per tal d'afavorir el passeig de persones, per a la practica de l'esport o pel passeig d'animals domèstics.  Més informació

09 05 2020

Tornen a obrir els parcs de Sant Jordi,Desinfecció, Depuradora i jardins de la Casa Alegre

El Govern municipal ha decidit reobrir aquest dissabte els parcs de Sant Jordi, de Desinfecció, de la Depuradora i els jardins de la Casa Alegre de Sagrera, per a fer passejades i activitat física a les franges horàries permeses a la fase de desescalada que ens trobem. 

Recordem que les fonts romandran tancades i que els parcs només es podran utilitzar com a zones de passeig, no d'estada.

25 03 2020

El Govern municipal ordena el tancament de totes les fonts de les places i espais públics de la ciutat

El Govern municipal, ha decidit tancar totes les fonts de les places i espais públics de Terrassa, excepte les de les àrees de lliure circulació de gossos que funcionen de manera independent. No obstant, en el cas de les àrees situades dins el Parc de Vallparadís –la del Torrent Monner i la de Les Hortes del Frares- sí que es veuran afectades perquè estan connectades amb els comptadors que donen aigua potable a les fonts. La zona de lliure circulació de gossos del Parc de Vallparadís sud, a Can Jofresa, continuarà tenint servei d'aigua. Més informació

20 03 2020

Restriccions a les zones de lliure circulació de gossos pel Covid-19

El Govern municipal ha acordat noves mesures amb motiu de l'estat d'emergència decretat i atès que els darrers dies s'han detectat aglomeracions de persones no permeses, en les actuals circumstàncies, a les zones de lliure circulació de gossos. Per aquesta raó, s'ha acordat fixar normes més estrictes, tenint en compte el benestar animal i la minimització de riscos per a éssers humans.  Més informació

16 03 2020

Tancament de parcs i altres espais públics.

El Govern Municipal ha acordat el tancament de diversos parcs, places i altres espais públics de la ciutat.

Pel que fa al Parc de Vallparadís i el Parc del Nord, la Policia Municipal seguirà actuant i informant intensament per recordar a la ciutadania que no es poden utilitzar com a espai d'esbarjo en l'actual situació d'emergència.

Les zones de lliure circulació de gossos continuaran en funcionament i s'intensificarà la seva neteja. Més informació

12 02 2020

Hotel d'insectes al barri del S.XX

Aquests dies ha florit la zona de biodiversitat instal·lada al barri del Segle XX, a l'espai de l'antic centre socioesportiu. 

L'Ajuntament hi ha incorporat un espai didàctic en el qual les plantes herbàcies i els arbres es desenvolupen amb llibertat.

Allà hi ha construït un hotel d'insectes, una instal·lació de fusta i altres elements naturals que serveix de refugi i permet que els insectes s'hi instal·lin i hi facin vida.

 

16 01 2019

Visita del regidor d'obres al Parc de la depuradora

L'Ajuntament ha renovat els jocs infantils i el mobiliari urbà d'aquest gran espai verd, situat al barri de les Fonts, format per zones infantils, pícnic i de passejades, creant un espai segur i confortable per al veïnat.