06 08 2019

Millora de les instal·lacions de l'hort urbà situat al carrer de Zamora, a Torre-sana.

L' Ajuntament de Terrassa ha iniciat les obres de millora de les instal·lacions de l'hort urbà situat al solar del carrer de Zamora, 2, que comparteixen l'associació de veïns Montserrat i l'AMPA del CEIP Montserrat, i que té una superfície de 1.875 m2.

Aquest és un dels projectes inclosos dins de la proposta d'inversions als districtes 2018 realitzada per l'entitat Amics dels Horts de  Terrassa. 

Nota de premsa

04 07 2019

Reobertura de l'espai lliure de circulació de gossos de Can Tusell

El servei de Protecció de la Salut ha rebut avui l'informe de les analítiques realitzades a l'espai de llliure circulació de gossos de Can Tusell, situat entre av. de Béjar, c. de Tramuntana i c. de l'Alguer, on es conclou que no s'ha trobat estricnina ni cap altre tòxic.

L'espai es reobrirà demà, dia 5 de juliol, a partir de les 10 del matí, un cop realitzat el  manteniment corresponent de la zona. 

Zones de lliure circulació de gossos

13 06 2019

L'Ajuntament reobre 8 de les 9 zones de lliure circulació de gossos

L'Ajuntament de Terrassa ha reobert aquest matí 8 de les 9 zones de lliure circulació de gossos, que va tancar dilluns com a mesura preventiva, i de caràcter temporal, arran els avisos rebuts per part de la Policia Municipal el diumenge 9 de juny on s'alertava de la presència d'una nota anònima que informava de l'existència d'una substància tòxica a la instal·lació de Can Tusell, situada al carrer de la Tramuntana. De manera immediata, la Policia Municipal va procedir a la seva clausura i va obrir una investigació. 

10 06 2019

Tancament provisional de les 9 zones de lliure circulació de gossos.

Com a mesura preventiva, i amb caràcter temporal, l'Ajuntament de Terrassa ha procedit al tancament de les 9 zones de lliure circulació de gossos fins a nou avís, arran els avisos rebuts aquest cap de setmana per les persones usuàries de la presència d'una nota anònima que alertava de l'existència de verí.

Els tècnics municipals ja estan inspeccionant la zona i s'aconsella a la ciutadania el compliment d'aquesta disposició.  Fins ara no s'ha detectat la presència de cap substància.

16 01 2019

Visita del regidor d'obres al Parc de la depuradora

L'Ajuntament ha renovat els jocs infantils i el mobiliari urbà d'aquest gran espai verd, situat al barri de les Fonts, format per zones infantils, pícnic i de passejades, creant un espai segur i confortable per al veïnat. 

09 08 2018

Precaució en dies pluja davant la possible caiguda de branques

Caiguda sobtada arbres

La davallada de temperatures i els contrastos tèrmics sobtats poden provocar la caiguda de branques, un fet que es pot agreujar en dies de pluges intenses. L'Ajuntament ha instal·lat cartells informatius al Parc de Vallparadís i a la Rambla d'Ègara.