Dia Mundial Art Noveau

El dia 10 de juny se celebra el dia Mundial de l'Art Noveau en honor a la mort de dos grans arquitectes Antoni Gaudí i Ödon Lechner. 

Per aquest motiu el Museu de Terrassa, cada any celebra aquest dia amb una serie d'activitats, enguany es podrà participar amb una Mainada al Museu i una ruta Dominical dedicada al modernisme i a l'Art Noveau que a més a més se suma a la temàtica d'aquest any que està dedicada a la tipografia modernista. 

La Mainada al Museu es realitzarà el divendres dia 10 de juny fent un taller de Lettering Modernista, si voleu escirure a ploma i tinta i utilitzar diferents estils de lletres modernistes, ho podreu fer mitjançant el taller que us hem preprarat. Ens trobarem a la Casa Alegre de Sagrera a les 17:30 h, és un taller que té un cost de 3€ per persona està enfocat a famílies amb infants a partir de 5 anys.

La Dominical de Tipografia i Arts Aplicades Moedernistes. Aquest mes de juny la primera dominical  anirà dedicada a la tipografia modernista i també a les arts aplicades, amb motiu del dia mundial de l'Art Noveau serà una ruta on pasarem de la Casa Alegre de Sagrera i arribarem a la Masia Freixa i on veurem diferents tipografies modernistes però també farem esment d'altres arts aplicades. Si voleu acompanyar-nos el punt de trobada és a la Casa Alegre de Sagrera a las 11 h fins la 13 h és una activitat amb un cost de 4€. 

 

Observacions: Per poder participar de les activitats cal fer-ho amb reserva prèvia a [email protected] i deixar nom i cognoms, indicar quina o quines activitats es vol apuntar, número de places, correu electrònic i número de telèfon. 

 

Us hi esperem!!