Jornades Europees de Patrimoni

El Museu de Terrassa, celebra el cap de setmana del 7, 8 i 9 d'octubre les Jornades Europees de Patrimoni. 

Aquest any sota el lema"Un Patrimoni sostenible" es vol convidar a explorar i reflexionar sobre la sostenibilitat del nostre patrimoni. 

El Museu de Terrassa ha preparat un seguit d'activitats totalment gratuïtes per celebrar aquestes jornades. Durant tot el cap de setmana es faran jornades de portes obertes a les diferents seccions: 

Castell Cartoixa de Vallparadís: Divendres 7 i dissabte 8 de 10 h a 13:30 h i de 16 h a 19 h i diumenge de 11 h a 14 h. 

La Seu d'Ègara: Divendres 7 i dissabte 8 de 10 h  a 13:30 h i de 16 h a 19 h i diumenge de 11 h a 14 h. 

La Casa Alegre de Sagrera: Divendres 7 i dissabte 8 de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h. 

 

Entrades exhaurides 

A més el dissabte hi haurà dues activitats una familiar i un altre per tots els públics, també gratuïtes. 

La Mainada al Museu "Un Souvenir de Terrassa", Activitat familiar, on s'explicarà que és el Patrimoni i per què és tant important a més a més ho explicarem tot des de un dels llocs més emblmàtics de la ciutat, la Masia Freixa. Després farem un taller on realitzarem el nostre propi imant com a  souvenir de la ciutat. És una activitat enfocada per a infants de 3 a 12 anys. Per participar s'ha de fer inscripció a museudeterrassa @terrassa.cat i deixar nom i cognoms, número de places, correu electrònic i número de contacte. L'hora és a les 11h i el punt de trobada la Masia Freixa, Parc Sant Jordi. 

 

Visita guiada a la Torre del Palau. Activitat per a tots els públics, es faran visites a la Torre coneguda de la ciutat i es podrà gaudir de les espectaculars vistes que hi ha des de la seva terrassa. Hi haurà 4 torns a les 18 h/ 18;45 h / 19:30 h i 20:15 h. Per participar s'ha de fer una inscripció a museudeterrassa @terrassa.cat i deixar nom i cognoms,número de places, torn al qual es vol assistir, correu electrònic i número de contacte. 

 

Us hi esperem!