La Nit dels Museus al Museu

Les activitats que el Museu de Terrassa ha preparat per la jornada de Nit dels Museus són les següents: 

La joia del Museu: El Museu de Terrasa us mostra una de les peces de la nostra col·lecció, en aquest cas és el quadre de  Manel Viusà, que porta per títol Reminiscència antiga VI. El podreu veure a partir del 14 de maig a la Casa Alegre de Sagrera. L'horari serà el mateix de la Casa Alegre. 

La Mainada al Museu, Nit de Museus: Un Castell de Conte, serà la Mainada que donarà cabuda a que el públic infàntil pugui participar d'aquesta jornada. És una activitat en horari de mati 11 h i on explicarem la història del Castell Cartoixa a travès d'un conte a més després podrem veure la planta baixa del nostre fantàstic Castell. El punt de trobada serà el Castell Cartoixa de Vallparadís  Per particpar cal que envieu un correu electrònic a [email protected] i deixar un nom i cognoms, correu electrònic, número de telèfon i quantes places voleu reservar. Els infants han d'anar acompanyat d'un adult en tot moment. És una activitat gratuïta. 

Concert de Marta Sierra trio: La Nit dels Museus el Museu de Terrassa, us convida a gaudir del concert que Marta Sierra farà a la Casa Alegre de Sagrera en horari de 20 h a 21:30 h. Marta Sierra jazz trio és una formació inspirada en l'escena del jazz de París dels anys 30 i 40, que es va popularitzar gràcies al violinista Stéphane Grappelli i al guitarrista Django Reinhardt. Interpreten els estàndars de jazz americans populars a la França d'aquella època, així com coneguts temes de cançó francesa. Per venir al concert no cal inscripció prèvia i és totalment gratuït, però l'aforament és limitat.

 

Jornada de portes obertes el cap de setmana 14 i 15 a les diferents seccions del Museu : Castell Cartoixa i Casa Alegre de Sagrera obriran fins les 23 h el dissabte amb motiu de la Nit dels Museus. La Seu mantindrà el seu horari habitual. Diumenge totes les seccions obriran fins les 14 h. 

 

18 de maig dia Internacional dels Museus: totes les seccions faran jornada de portes obertes en el seu horari habitual.  

 Esperem que gaudiu amb nosaltres, d'aquesta jornada.