Col.lecció Aigua Viva. Volum 1 
Les Torres d'Aigua a Terrassa 

Primer volum de la col.leció que fa un recull de les torres d'aigua de Terrassa bàsicament les construides per Aigües de Terrassa a partir de la segona meitat del segle XIX, tot i que tambè dona algun apunt sobre les privades, i afegeix informació sobre diferents dipòsits de cert valor artístic.

 


Col.lecció Aigua Viva. Volum 2 
Serveis d'Aigua a Terrassa 

Sota el títol genèric Serveis d'aigua, s'apleguen en aquest llibre històries de safareigs, banys, urinaris, abeuradors, molins i fonts urbanes. Les fotografies faran que el lector torni a un passat no tan llunyà.

 


 

Col.lecció Aigua Viva. Volum 3 
Les Mines d'Aigua a Terrassa 

Les Mines d'Aigua de Terrassa és un recull sobre aquestes construccions subterrànies que duran molts anys van permetre abastir d'aigua el municipi. Aquest llibre us ofereix la possibilitat de fer un tomb per les entranyes de Terrassa, a través d'un món fred, humit i foradat.

 


 Col.lecció Aigua Viva. Volum 4 
Fenòmens meteorològics a Terrassa. 

En aquesta entrega, es fa una repassada a les plugues, nevades, sequeres i ventades que han afectat Terrassa al llarg de la seva història, tot amanit amb desenes d'imatges que presenten una altra realitat de Terrassa, una ciutat diferents, una ciutat que ha canviat i evolucionat.

 

 

Fonts naturals del terme de Terrassa 

Llibre que recull l'inventari de les fonts naturals del municipi de Terrassa, realitzat des de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Terrassa. Fa un resum de la localització de les fonts, en quina situació es troben i les seves característiques. També s'exposen referències d'altres fonts de què es té coneixement però que han desaparegut o han deixat de rajar definitivament.

 

 

Un passeig per Sant Llorenç

CD interactiu on podem trobar informació sobre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, la seva història, la gestió , la fauna i la flora , tot utilitzant diferents recursos com el joc, el conte, la història..., per situar-nos en un dels nostres espais més estimats.

 

Plànol de camins de Terrassa i entorn 

Edició que recull en un plànol general, els camins de Terrassa i els seus entorns. Es recullen 35 camins del terme municipal.

 

 

 

 

També hi ha plànols parcials dels camins històrics, que s'han anat arranjant i estan senyalitzats: