És voluntat de l'Ajuntament de Terrassa minimitzar els riscos en tractaments fitosanitaris i de fet es porta a terme una política de "Lluita integrada", és a dir, abans de fer un tractament s'han aplicat totes les mesures correctores naturals. En alguns casos, es fan servir productes de baixa o nul·la toxicitat com sabó potàssic o productes vegetals. Només quan el problema esdevé plaga es tracta amb productes químics.

Les persones que tenen problemes de Sensibilitat Química Múltiple (SQM), o aquelles que senzillament vulguin ser avisades puntualment abans de qualsevol tractament, poden fer-ho enviant un correu electrònic a l'adreça [email protected] posant en l'assumpte:  Avís de tractament químic fitosanitari.

Avís de tractament fitosanitari el dia 25 d'agost

Dins de l'estratègia de lluita integrada per al control de les plagues en els arbres de la ciutat de Terrassa, s'ha previst realitzar un tractament químic amb Deltametrin 1,5% (DECIS PROTECH), per al control de la galeruca dels oms (Xanthogaleruca luteola). El tractament es durà a terme el 25 d'agost, entre les 00.01h i les 6.00h, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, als següents espais de la ciutat:

Districte Barri Adreça
5 CAN BOADA DEL PI CARRER DELS CEPS
5 CAN BOADA DEL PI ZONA VERDA ERMITA DEL SAGRAT COR
5 CAN BOADA DEL PI ZONA VERDA GRUPS VICENTA MARCET
5 CAN BOADA DEL PI ZONA VERDA PLAÇA DEL VI
5 CAN BOADA DEL PI AVINGUDA DE CAN BOADA (VIVENDES CAN BOADA DEL PI)
5 SANT PERE AVINGUDA ABAT MARCET 69