És voluntat de l'Ajuntament de Terrassa minimitzar els riscos en tractaments fitosanitaris i de fet es porta a terme una política de "Lluita integrada", és a dir, abans de fer un tractament s'han aplicat totes les mesures correctores naturals. En alguns casos, es fan servir productes de baixa o nul·la toxicitat com sabó potàssic o productes vegetals. Només quan el problema esdevé plaga es tracta amb productes químics.

Les persones que tenen problemes de Sensibilitat Química Múltiple (SQM), o aquelles que senzillament vulguin ser avisades puntualment abans de qualsevol tractament, poden fer-ho enviant un correu electrònic a l'adreça [email protected] posant en l'assumpte:  Avís de tractament químic fitosanitari.

Avís de tractament fitosanitari el dia 18 i 19 de juliol

Dins de l'estratègia de lluita integrada per al control de les plagues en els arbres de la ciutat de Terrassa, s'ha previst fer una actuació mitjançant endoteràpia vegetal, injectant el producte directament al tronc amb la substància VERTIMEC (Abamectina 1,8%) pel control de l'escarbat vespa barrinadora de les moreres (Xylotrechus chinensis). El tractament es durà a terme els dies 18 i 19 de juliol, en horari diürn, als següents espais:

Districte Barri Adreça
1 ESCOLA INDUSTRIAL CATALUNYA, PL. DE
2 CA N'ANGLADA AVDA. VALLES-VINT I DOS DE JULIOL ( PETANCA)
3 CAN PALET II TURIA, C. DEL / GUADALQUIVIR, C. DEL (P*)
3 XÚQUER MEDITERRÀNIA, PL. DE
3 XÚQUER SEGURA, C. DEL / MONTCADA, CTRA. DE / GUADALQUIVIR, C. DEL (P*)
3 XÚQUER SEGURA, C. DEL / SANTA EULÀLIA, AVDA. DE (P*)
3 XÚQUER SEGURA, C. DEL (P*) (DAVANT BLOCS)
3 XÚQUER SENIA, PTGE. DE LA (GESPA I PETANCA)
6 LES ARENES, LA GRÍPIA, CAN MONTLLOR PONT DE LES ARENES (BARRI DE LES ARENES)
6 LES ARENES, LA GRÍPIA, CAN MONTLLOR BENITO MARTINEZ, PL (ANTIGA PL. DE LA GRIPIA)
6 POLIGON IND. CAN PETIT CASTELLASSA, C. DE LA / TÀRREGA, C. DE (P*)
6 SANT PERE NORD PARC DE LA REPUBLICA