És voluntat de l'Ajuntament de Terrassa minimitzar els riscos en tractaments fitosanitaris i de fet es porta a terme una política de "Lluita integrada", és a dir, abans de fer un tractament s'han aplicat totes les mesures correctores naturals. En alguns casos, es fan servir productes de baixa o nul·la toxicitat com sabó potàssic o productes vegetals. Només quan el problema esdevé plaga es tracta amb productes químics.

Les persones que tenen problemes de Sensibilitat Química Múltiple (SQM), o aquelles que senzillament vulguin ser avisades puntualment abans de qualsevol tractament, poden fer-ho enviant un correu electrònic a l'adreça [email protected] posant en l'assumpte:  Avís de tractament químic fitosanitari.

Avís de tractament fitosanitari el dia 31 de març

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues a les zones verdes de la ciutat de Terrassa, s'ha previst fer un tractament fungicida amb Fosetyl-Al (ALIETTE), pel control dels fongs (Fusarium sp. i Pythium sp.) que afecten als Viburnum tinus. Les actuacions es realitzaran el 31 de març en horari de 00:00 a 06:00, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin, als següents espais de la ciutat als següents espais:

Districte Barri Adreça
1 Centre PL DE L'ESTACIÓ DEL NORD / PS DEL VINT-I-DOS DE JULIOL FINS A LA ROTONDA DEL CA DE L'ARQ. PUIG I CADAFALCH
4 La Cogullada PALAU DE JUSTICIA
4 La Cogullada CA DE FRANCESC LAYRET / AV DE JOAQUIM DE SAGRERA (JARDINS INT. VIVENDES)
4 Roc Blanc PL DE L'ARQUITECTE COLL I BACARDÍ
4 Roc Blanc PL DE LES GUERALDES
4 La Maurina CA DE NÙRIA / RN DE PONENT (JARDI BIBLIOTECA DIST. IV)
5 Sant Pere PL DE ROSA MORA
5 Can Boada Casc Antic CA DEL TEIDE (JARDÍ)
5 Can Boada del Pi AV DE CAN BOADA (VIVENDES CAN BOADA DEL PI)
5 Can Boada Casc Antic PL DE TETUAN (ROTONDA)
5 Poble Nou / Zona Esportiva ESTADI AV ABAD MARCET
5 Pla del Bon Aire PL DE LES ESCOLES
6 Can Tusell PL DE SAMUEL VILA VENTURA