Campus d'Estiu TU. (Terrassa Universitària) 

Està impulsat pel Consell Universitari de Terrassa a través del servei d'Universitat de l'Ajuntament i compta amb una proposta d'activitats majoritàriament organitzades i impulsades des dels centres universitaris.

Durant els mesos de juny i juliol es programen tallers, cursos, conferències i presentacions destinades a conèixer el campus de Terrassa i les matèries que s'hi investiguen i imparteixen. Les activitats estan adreçades a tot tipus de públic.

L'objectiu del Campus d'Estiu TU. és apropar el coneixement generat als centres universitaris del Campus a diferents sectors i fomentar els vincles entre el món universitari, la innovació, les noves tecnologies i la ciutadania a través de la transferència de coneixement.

Les activitats programades abasten diversos àmbits i temàtiques, com ara el cinema, la innovació social, la ciència, la robòtica i la programació, els projectes multimèdia, la impressió 3D, salut o els videojocs, entre molts altres. Unes activitats amb diversos formats i durades que s'imparteixen a diferents ubicacions i centres de la ciutat.

Estan dirigides a tot tipus de públic: estudiants d'ESO i Batxillerat, Professorat, pares i mares o ciutadania en general. A més, el programa inlcou una activitat que permet conèixer el campus urbà de Terrassa a les persones interessades a través d'una visita guiada pel Campus.

  • Actualment, per al 2020, aquest programa no es portarà a terme degut a la situació generada per la pandèmia del Covid-19.

Vídeo de projectes d'estudiants del Campus d'Estiu TU. del 2018