plaça de Josep PlaLa part més antiga del barri es caracteritza per tenir una zona amb pendents força pronunciades i amb moltes cases unifamiliars d'autoconstrucció dels anys cinquanta i seixanta.  El sector és a tocar de Ca n'Aurell i limita amb la ronda de Ponent i amb els pisos denominats de l'AGUT, empresa que els va fer construir els anys seixanta per als treballadors i treballadores.

plaça de Lluís Companys

Al costat dels pisos de l'AGUT, trobem el sector més recent, amb concentració de blocs plurifamiliars i amb més densitat de població. La  construcció d'un pàrquing soterrat -al costat de l'avinguda de Josep Tarradellas- es va aprofitar per urbanitzar en superfície la plaça Lluís Companys, inaugurada l'any 2006. Aquest sector del barri ocupa un espai de centralitat en l'activitat comercial i veïnal, molt a prop del centre de la ciutat i de serveis comunitaris importants (CAP Rambla). 

pisos de Gibraltar

Més al nord-est del barri, estan situats els pisos de Gibraltar, que prenen el nom de l'antiga denominació de l'avinguda de Josep Tarradellas. Aquests pisos es van construir al final de la dècada dels seixanta i principi dels setanta.

plaça de les Magnòlies

Equipaments: Casal de barri de Can Boada, Casal de la Gent Gran de Can Boada, Mercat de Can Boada.

Entitats: AV de Gibraltar-Lluís Companys, AV Casc Antic de Can Boada, Grup de Dones de Can Boada,  Club de Petanca.

Dades Població

Habitants 

 

Homes

 

Dones

 

Estrangers

%

Taxa envelliment

Taxa Sobre-envelliment

7.504

3648

3856

11,4

112,06

14,11

Font: Ajuntament de Terrassa. Informe Població. Terrassa 2014.