La Festa de Cap d'Any al Raval de Montserrat començarà a les 23.30 h i enguany estarà conduïda per l'actor i humorista Pep Plaza, encarregat de presentar una revetlla amb un format tradicional, i que comptarà amb un assaig previ de les campanades.

A les 0 h., un rellotge projectarà les campanades en un lloc visible de forma que tots els assistents puguin seguir de prop l'arribada de l'any nou. Les persones que vulguin celebrar l'entrada del nou any al Raval de Montserrat podran portar el Raïm per tal de poder complir així amb la tradició.

Un cop estrenat l'any, es demanarà la implicació del públic per demanar els millors desitjos de cara al 2019 i es donarà pas al ball i la música en directe, que en aquesta ocasió aniran a càrrec del conjunt terrassenc Grup de versions Dalton Band que oferirà un ampli ventall de temes musicals destinats a tot tipus de públic.

Dispositiu de seguretat

Per evitar, en la mesura del possible, el risc d'accidents, s'establiran tres punts d'accés, oberts des de les 23 h., al Raval de Montserrat: per la Plaça de la Font Trobada, el carrer de la Rasa i el carrer Unió. En aquests punts de control, la Policia Municipal, que comptarà com un reforç de seguretat privada, facilitarà l'accés dels assistents a la revetlla, evitant l'entrada de recipients de vidre al Raval. Per aquest motiu, es recomana als assistents portar la seva consumició en recipients de plàstic o paper.

En els tres punts d'accés al Raval de Montserrat es lliuraran també gots de paper a tothom que ho demani. 

Transport públic

Servei especial Bus Dnit (que com sempre, és el circuit circular de la L9 + prolongació a Parc Vallès).
Primera sortida a les 22:20h (sortida Parc Vallès). Última sortida a les 04:20h (sortida Parc Vallès) i finalitza a Wilson (05.15). Freqüència 45 minuts.

Veniu a la festa! Tothom està convidat!

*Recordeu que estarà prohibit accedir a la zona amb ampolles i gots de vidre