La nit màgica de Reis

Puntuals a la seva cita, els Reis Mags arriben a Terrassa el 5 de gener per repartir regals, màgia, il·lusió i milers de quilos de caramels. Després d'una festa de benvinguda al Districte 2, al camp del Sant Cristobal:  Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de la ciutat acompanyats per un ampli seguici de patges, carrosses, vehicles i bandes de música.

Ball de Reis

  • Dissabte 5 de gener de les 11 a 13 h.

Bastoners de Terrassa (recapte per la Fundació Busquets). Inici de la ballada a la plaça Vella, al carrer Cremat, Raval de Montserrat i Mercat de la Independència. 

Festa de benvinguda

  • Divendres 5 de gener arribada  al Districte 2 al camp municipal de futbol del San Cristóbal

A partir de les 16 h. Arribada del patge Xiu-Xiu, que recollirà les cartes de tots els nens i nenes abans que arribin els Reis d'Orient. Amb l'actuació de Miqui Giménez i tallers infantils.

16.45 h. Arribada dels ses majestats els Reis d'Orient en helicòpter

Cavalcada

18 h. Sortida des de la plaça del Doctor Cadevall.

Itinerari
Carrer del Forn, carrer de la Unió, carrer d'Iscle Soler, Rambla d'Ègara, Passeig 22 de Juliol, carrer del Nord, carrer de la Societat, plaça de la Creu Gran, carrer de la Creu Gran, carrer de Sant Antoni, plaça del Doctor Robert, passeig Comte d'Ègara, carrer de la Font Vella i final cavalcada a la plaça Vella.

19.45 h (aprox.) Arribada a la plaça Vella

Ses Majestats d'Orient baixaran de les seves carrosses i es dirigiran a peu, acompanyats de l'Alcalde i autoritats per el carrer Cremat fins al Raval de Montserrat.

 

L'Ajuntament disposarà d'un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l'alçada de la benzinera, poc abans de la rotonda de la carretera de Rellinars.

També hi haurà una intèrpret de llengua de signes durant els discursos de la recepció a la plaça Vella.