Cicle Art Terrassa 2021

El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa a través del programa Arts Visuals, ofereix durant tot l'any l'oportunitat de mostrar la producció artística de les creadores, creadors i col·lectius originaris o residents a la ciutat. Pintura, il·lustració, dibuix, gravat, aquarel·les, instal·lació, audiovisuals o cinema són algunes de les disciplines que formen part de les propostes d'enguany.

Aquestes obres s'exposen dins el cicle ART TERRASSA que es desenvolupa a la sala d'exposicions de la Sala Muncunill.

Els artistes, qualsevol que sigui la seva disciplina o formalització del seu projecte, que s'hi vulguin afegir hauran d'atendre les bases de la present convocatòria.

Els projectes presentats seran seleccionats per una comissió d'experts que adjudicarà l'interès artístic dels projectes presentats a partir dels materials lliurats pels l'autors. La selecció es farà una vegada a l'any i s'estudiaran totes les propostes rebudes abans del 31 de maig de l'any immediatament anterior a la programació.

Una casa sin sol

  • Artista: Cecília Coca
  • Fotografia - Emotiva 2022
  • De l'1 a l'11 de desembre de 2022

Interiors i exteriors domèstics, paisatges de parcs urbans i un retrat: aquests són els elements que apareixen fotografiats a Una casa sin sol. D'entrada, són imatges que conformen la més absoluta quotidianitat de certes formes de vida, especialment d'aquelles que giren entorn de la casa, la família i el barri.

Una casa sin sol, aquests elements es revesteixen d'un efecte d'estranyament. El món anodí i familiar es converteix en quelcom ambigu, on deixa d'estar clara la identificació amb l'espai que un habita. I és que, a força de veure contínuament aquests espais quotidians, s'acaba per no veure'ls. I en mirar-los de nou, es fan estranys a la percepció.

El present treball no tracta de desxifrar el paisatge o la casa, sinó exposar-ne les ambigüitats. Busca mantenir una tensió subtil entre el codi compartit, la familiaritat, i un llenguatge per codificar, el de l'estranyesa.

 

Exposicions anteriors:

Etiquetes

  • Artista: Joana Arribas
  • Fotografia
  • Del 15 de gener al 13 de març de 2022
  • Inauguració dissabte 15 de gener a les 18:00 h.

Derrotes internes i lluites externes. Es tracta d'un projecte artístic i personal de Joana Arribas, que parla de desetiquetar, de descompondre les històries i vivències, d'autocriticar-se.

És una crida a la sinceritat, la reivindicació  i la reflexió des d'una mirada íntima i femenina, de mare, de dona. Sentiments i capes internes per reconstruir, per analitzar, per acabar sent qui vols ser, qui ets, ser tu.