El Cicle de Cinema de la Gent Gran es feia des de fa molts anys inclosa dintre de la programació estable de les activitats d'envelliment actiu que s'oferien dintre de l'Activa el +60.

Després de l'aturada degut a les restriccions de les mesures sanitàries per evitar contagis per la COVID-19, i els canvis que s'han produït en el programa de l'Activa el +60, es va valorar que calia replantejar l'activitat ja que la ciutat de Terrassa ja té una bona oferta de cinema. 

Tenint en compte que l'activitat del cinema que s'oferia des de l'Activa el +60 en el passat tenia un èxit important de participació, es volia millorar la proposta donant un sentit argumental enfocat en potenciar la relació de les persones grans amb persones d'altres generacions. Els objectius de la nova proposta d'activitat serien els de fomentar l'interrelació entre persones de diferents edat, oferir un espai de lleure compartiit, facilitar l'accés al cinema a les persones grans i sensibilitzar sobre diferents temes d'actualitat.

El Cicle de Cinema Intergeneracional concretaria en oferir anualment entre 4/5 pel•lícules. 
 
L'entrada és gratuïta per a infants i joves si venen acompanyades de persones grans. Les persones adultes faran un donatiu simbòlic de 2 euros que es cobraria el dia que es projecti el film a la taquilla del cinema.
 
Les pel•lícules es projectaran al Cinema Catalunya (carrer Sant Pere, 9) 
 
Una setmana abans de la projecció del film es farà difusió per les xarxes socials municipals i a través de l'Activa el +60.

Actualment el projecte està aturat.