Des de 2015, l'acte de cloenda dels Clubs de Lectura d'Adults està dedicat a totes les persones que han dinamitzat i participat als clubs de lectura a la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa, i va tenir lloc el dissabte 11 de juny a les 11:00 h a la sala d'actes de la Biblioteca Central de Terrassa.

Enguany comptarà amb la representació de l'espectacle teatral "Et devia una carta: diàleg Miquel Martí i Pol i Joan Olvier", la lectura d'una tria representativa de les cartes, juntament amb les breus introduccions explicatives, traslladen l'espectador al bell mig del diàleg entre Miquel Martí i Pol i Joan Oliver.

 

Cloenda Clubs de Lectura

"Et devia una carta: diàleg entre Miquel Martí i Pol i Joan Oliver"

Durada: 65 minuts.

En escena:

  • Miquel Martí i Pol - Jordi Bosch
  • Joan Oliver - Jordi Boixaderas
  • Música - Xavier Bosch (guitarra i veu)
  • Tria i introduccions - Roger Canadell

 

Cloenda Clubs de Lectura

 

"Et devia una carta: diàleg Miquel Martí i Pol i Joan Olvier" és la posada en escena del diàlegentre Miquel Martí i Pol i Joan Oliver per mitjà de les seves cartes. L'espectacle testimonia la seva gran amistat i mostra al públic la riquesa de tot un univers literari.

La relació sincera i íntima que s'aprecia en la seva correspondència ajuda a comprendre la complexitat del món cultural i literari de la Catalunya de lasegona meitat del segle XX, el seu pensament, les inquietuds personals provocades per la malaltia, els èxits literaris, la preocupació per la construcció d'una xarxa cultural sòlida per al país, la literatura com a motor de transformació social, la realitat del món editorial...

La lectura d'una tria representativa de les cartes, juntament amb les breus introduccions explicatives, traslladen l'espectador al bell mig del diàleg entre Miquel Martí i Pol i Joan Oliver.

 

Per a més informació: Clubs de Lectura.

El programa Acosta't a la lectura inclou tallers i clubs de lectura i escriptura de diferents temàtiques dirigits a tot tipus de públic d'edats i interessos diversos que es porten a terme d'octubre a juny.

Les biblioteques esdevenen llocs de trobada per a totes les persones interessades en la literatura, en les seves manifestacions i amb ganes de comentar i intercanviar impressions sobre obres literàries així com del seu procés de creació.