Els Punts Liles estan destinats a informar, sensibilitzar, denunciar i activar protocols davant de violències i d'agressions masclistes i LGTBI-fòbiques que es produeixin en espais públics, ja sigui d'oci i festius, com altres espais d'interès públic (educatius, esportius, comercials, sanitaris, etc.)

 

Formació per a entitats: 

Des del Servei de Polítiques de Gènere i el Servei LGTBI+ de l'Ajuntament de Terrassa organitzem una sessió informativa adreçada a entitats de la ciutat per tal d'orientar-les sobre "Com muntar un punt lila i + en un espai públic d'oci.

La sessió s'acompanya d'una guia de recomanacions, que es lliurarà a les persones que hi participin perquè puguin compartir-la amb les seves entitats.

  • Dies: dimarts 21 de juny o bé dimarts 28 de juny
  • Hora: de 16:30 a 18 h
  • Lloc: en línia a través de la plataforma Teams
  • Cal inscripció prèvia: al correu [email protected] indicant el nom i l'adreça electrònica de les persones que hi volen participar.

Aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat de donar resposta a demandes concretes d'entitats, i també al compliment de les Propostes de Resolució aprovades en el Primer Ple de Dones de Terrassa.