Cartell de difusió de la sessió informativa 'A quins recursos pot accedir el meu fill/a quan acaba l'escola d'educació escolar?"

La Comissió de sortides escolars de la Taula de Capacitats Diverses i Accessibilitat vetlla per la correcta transició cap a recursos assistencials o laborals de l'alumnat que acaba l'etapa escolar en les escoles d'educació especial de la ciutat. La Comissió agrupa EMEE Fatima, EMEE El Pi, EEE Crespinell, EEE L'Heura (Binomis), Coordinadora Capaç, Prodis, Fupar, La Pineda, EAP Terrassa, Inspecció d'Educació i Ajuntament de Terrassa (Servei d'educació, Servei d'ocupació i Oficina de Capacitats Diverses).

En el marc de les seves accions, va oferir la sessió informativa per a famílies "A quins recursos pot accedir el meu fill/a quan acaba l'escola d'educació especial?", que va tenir lloc dimarts 14 de novembre a les 18h a la Biblioteca central.    

Programa de l'acte

  • 18h Benvinguda a càrrec de l'Oficina de Capacitats Diverses i Accessibilitat de l'Ajuntament de Terrassa.
  • 18:05h ‘La importància de conèixer els recursos existents un cop acabada l'etapa escolar', a càrrec de la Coordinadora Capaç
  • 18:20h ‘Quins recursos puc trobar en el meu municipi', a càrrec de les entitats i serveis de la Comissió Sortides Escolars (Binomis-l'Heura, Servei d'Ocupació, Fupar, Prodis, Residència i centre de dia La Pineda).

Calia confirmar assistència al correu electrònic coordinadora.capac@gmail.com de la Coordinadora Capaç. L'entitat va oferir servei de canguratge durant la sessió a les famílies que ho requerien, prèvia confirmació.

Informació d'accessibilitat

  • L'acte va tenir interpretació en llengua de signes catalana
  • Espai físicament accessible

Més informació