8 d'Abril Comunicat

El Govern municipal demana a la ciutadania que té segones residències que no hi vagi durant el confinament

Aquesta Setmana Santa la Policia Municipal dona suport a Mossos en els controls de trànsit per detectar els desplaçaments no permesos

En la reunió diària del Comitè d'Emergència s'ha fet seguiment de la situació a la ciutat generada per la crisi del Coronavirus.

1.- El Govern municipal fa una crida a la ciutadania que té segones residències a no desplaçar-s'hi aquests dies de Setmana Santa
El Govern municipal fa una crida a la ciutadania a continuar respectant les normes del confinament i del decret d'Estat d'Alarma, i demana especialment a aquelles persones que tenen segona residència que no s'hi desplacin aquests dies festius ni mentre duri el confinament. Recorda que, encara que sigui Setmana Santa, les restriccions que afecten els desplaçaments no han variat i, per tant, anar a una segona residència no està permès. En aquest sentit, la Policia Municipal està donant suport a Mossos d'Esquadra en els controls per detectar els desplaçaments no permesos, des d'avui i fins dilluns vinent.

Des el Govern municipal es reitera que és essencial respectar el confinament per tal de frenar la propagació de la pandèmia, i que quedar-se a casa és la millor mesura per evitar més contagis de Coronavirus. S'apel·la a la responsabilitat col·lectiva de tota la ciutadania per no posar en risc la salut de tothom amb actituds insolidàries que poden tenir efectes greus en la salut i en els serveis essencials dels municipis de destí.

2.- Ahir es va convocar reunió de la Junta de Portaveus per la setmana vinent
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va convocar ahir una reunió extraordinària de la Junta de Portaveus per la setmana vinent, passada la Setmana Santa. La reunió es farà el dimarts 14 d'abril a les 17 h, amb el següent ordre del dia:

  1. Seguiment de la situació derivada de la pandèmia de la Covid-19 a Terrassa
    Veure document adjunt
  2. Calendari de reunions del mes d'abril.

Està previst que la setmana vinent es convoquin reunions de comissions informatives de les àrees que tinguin temes a informar i dictaminar. El divendres 17 d'abril es reunirà la Junta de Govern. La previsió es que l'últim divendres del mes d'abril (el dia 24) es faci el Ple ordinari, amb els temes dictaminats en comissió informativa.
 

(Aquesta informació està en revisió permanent)