Necessiteu ajuda per crear la vostra empresa? Voleu crear un cooperativa de treball?

Posem a la vostra disposició un servei d'Emprenedoria i Economia Social que ofereix assessorament i orientació sobre tot allò que us pugui interessar, com la idea de negoci, la ubicació o quin són els passos previs a l'obertura, així com informació sobre el què és l'economia social i les cooperatives de treball, entre d'altres.

Des de l'any 2014, l'Ajuntament de Terrassa forma part de la federació de municipis cooperatius de Catalunya, essent membre del programa Municipi Cooperatiu, que té per objectiu el creixement, la difusió i la sensibilització del cooperativisme de treball. Des d'aleshores, el servei d'emprenedoria municipal ofereix assessorament especialitzat en projectes d'economia social i cooperatives.
 

Si voleu posar en marxa un nou negoci us recomanem que assistiu al taller "Vull emprendre. Per on començo?", de dues hores de durada i totalment gratuït. L'assistència a aquest taller us permetrà rebre assessorament personalitzat per part de personal tècnic que us ajudarà a desenvolupar el projecte, que també us podrà informar dels espais disponibles per a les empreses, en funció de la tipologia i les necessitats de l'activitat.

Aquests serveis estan cofinançats pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, pel Fons Social Europeu, en el marc de desenvolupament del Programa Integral de Foment de l'Emprenedoria Catalunya Emprèn

Si esteu interessats en la creació i el creixement d'empreses de l'economia social i cooperativa, consulteu ARACOOP.

Logotips de les administracions participants: Departament d'Empresa i ocupació de la Generalitat, Catalunya Emprèn, Fons social europeu, Foment de Terrassa