Façana de l'Ajuntament il·luminada de blau i taronja durant el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral 2017L'Ajuntament de Terrassa es va adherir per tercer any consecutiu a la commemoració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral.  

Així, la façana de l'Ajuntament es va il·luminar divendres 5 d'octubre, a les 20h, de blau i taronja, els colors del moviment de la confederació ASPACE d'atenció a les persones amb paràlisi cerebral. 

Prèviament a l'encesa, va tenir lloc la lectura del manifest, elaborat conjuntament per la confederació ASPACE i la federació FEPCCAT. La lectura va anar a càrrec de Prodis, entitat que dóna suport a nivell local a les persones amb paràlisi cerebral. Tambié hi va haver parlaments d'una representació institucional de l'Ajuntament.

A més, l'acte va comptar amb una actuació musical amb l'instrument inclusiu The Beamz a càrrec de persones usuàries del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis i, com a novetat, amb la projecció d'un breu audiovisual sobre el dret a la sexo-afectivitat del col·lectiu. 

Fins al moment, el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral es commemorava cada primer dimecres d'octubre, però a partir de 2018 es va fixar oficialment un dia concret per marcar l'efemèride, el 6 d'octubre. Tot i que els actes institucionals a Terrassa es van avançar a divendres 5 d'octubre per facilitar la participació del col·lectiu, la il·luminació de la façana de l'Ajuntament es va allargar fins a la mitjanit de dissabte. 

Accessibilitat física i auditivaInformació d'accessibilitat de l'acte

  • L'acte va disposar d'interpretació en llengua de signes catalana
  • Espai físicament accessible.