Al setembre de 2003 es va realitzar la primera jornada Ecofòrum que va néixer per a ser un espai comú de debat i d'intercanvi de coneixements tècnic i pràctics sobre diferents aspectes mediambientals, problemes,experiències. Des d'aleshores i amb una periodicitat bianual s'han continuat realitzant aquestes jornades.

Ecofòrum 2018: Jornades sobre la nova governança de l'aigua

En aquesta edició, es parlará d'un tema de plena actualitat a la nostra ciutat, la remunicipalització de l'aigua a Terrassa amb a posada en marxa d'una empresa municipal que gestionarà el servei a finals d'aquest any 2018. per tant, les jornades reflexionaran sobre la nova governança de l'aigua, tant a nivell general com del nostre municipi.

Informació d'interès:

Data: 10 i 11 d'octubre de 2018

Lloc de realització: Sala d'actes del Vapor Universitari de Terrassa

Destinataris : Tècnics municipals i de les administracions, entitats, col.lectius, institucions, empreses, mestres, professorat i alumnat, i ciutadania, en genral, i totes les ersones relacionades i interessades en aquest tema.

Termini d'inscripció: Fins el dia 5 d'octubre a les 14 hores

Inscripcions per correu electrònica a : cdea@terrassa.cat

Jornades gratuïtes, cal fer la inscripció. Places limitades.

Consulteu el programa de les jornades

 

 

Ecofòrum 2016

El Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Terrassa va organitzar la Jornada sobre la contaminació i qualitat de l'aire i la salut dins del marc del'ECOFÒRUM 2016, que va tenir lloc el dia 20 d'octubre  a la Sala d'Actes del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (Rambla d'Ègara, 270).

Podeu consultar les ponències presentades a la jornada: