Fotografia de Kraemer Campbell

Dates: del 17 de desembre de 2019 al 8 de gener de 2020

Inauguració: dimarts 17 de desembre a les 18 h

Lloc: Seu d'Ègara

Organitza: Illinois School of Architecture (University of Illinois at Urbana-Champaign) i Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (UPC Barcelona-Tech). Amb la col·laboració del Museu de Terrassa i la Parròquia de Sant Pere.

La mostra presenta una selecció de treballs (dibuixos i fotografies) realitzats, durant dues sessions de treballs, per alumnat de l'Illinois Architecture Study Abroad Program i de la Barcelona-El Vallès (IASAP-BV), en el marc del programa d'estudis anuals d'ambdues institucions.

Els textos de la mostra seran l'anglès, el català i el castellà.

Fotografia de Lutz TaylorRelacionada amb aquesta mostra i com a complement de l'acte inaugural es programa una conferència: 

Data: Dimarts 17 de desembre a les 19 h 

Conferència "Recovering the archaic" a càrrec de l'arquitecte Josep Fuses, fundador i soci de Fuses & Viader

Llengua: anglès. No hi haurà servei de traducció simultània

Lloc: Seu d'Ègara 

Organitza: Illinois School of Architecture (University of Illinois at Urbana-Champaign) y la Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (UPC Barcelona-Tech). Amb la col·laboració del Museu de Terrassa i la Parròquia de Sant Pere

From the analysis of two recent works of the studio Fuses-Viader, the Sant Julià de Ramis Fortress and the visitors building at the archaeological site of Empúries , the lecture will analyze the archaic values as a basis for the architectural design.

Traducció

Xerrada "Recuperant l'arcaic"
La conferència analitzarà els valors arcaics com a base del disseny arquitectònic, a partir de l'estudi de dues obres recents de l'estudi de Fuses-Viader: la Fortalesa de Sant Julià de Ramis i l'edifici de visitants del jaciment arqueològic d'Empúries.